Direktlänk till inlägg 31 januari 2008

En kudde med stil!

Av Persilja - 31 januari 2008 09:27

Bara ett inlägg till, sen stänger jag ner!

Kolla in mitt loppisfynd. På jakt efter snygga gamla tyger mjauade denna katt högt och ljudligt. "Ta hem mig"! Jag försökte behärska mig, för jag tänkte nån måtta måste det väl vara på udda prylar i vårt hem. Men just denna ropade på mig. Att det sen var samma dag jag hittade musspår i sopskåpen verkar ju som en tanke. Ett tecken på att en katt borde flytta in här? Jag skulle gärna ha en katt, men 9-åringen har en gång reagerat på en "pricktest". Just kattpricken blev svullet och rött. Så jag vet inte om vi törs...

Men denna katt tog sig hit iallafall. Hrm. Bohemchic eller bara ful?

Jag säger bara CHAAAAAAAAAARM!!!!!! Svenskt Tennkuddar med elefanter; släng er i väggen, här har vi en kudde med djurmotiv med riktig klass!

 
 
Gry

Gry

31 januari 2008 09:59

Från en sjuk till en annan....Jag har inte hunnit med dina senaste inlägg, men ville bara kolla in en snabbis. Ser att du har ett intressant inlägg i jämställdhetsdebatten, och att stackars (?) Pommac varit med om grejer igen, hi,hi...Tror han har det väldigt bra, så du ska nog inte oroa dig :-)

Krya på dig:-) Det föröker jag också göra :-)

Kram Gry

http://www.baragry.blogspot.com

 
Charlotte

Charlotte

31 januari 2008 10:25

Det måste vara något speciellt med norrländska loppisar för de jag har i närheten (hm nåja EN bara) har inga gamla tyger, inga gamla kläder, inga gamla kuddar! Jag tycker din kudde var kul, när jag var barn hade vi en med en hund på tror jag det var eller så kan det ha varit en nalle... måste nog springa och se om jag har den kvar. Kan ju hända den är inuti någon annan kudde så nu går jag och sprättar... och du hur gör man för att stänga ner datorn? Jag har inte kommit på var avstängningen sitter. Ha en bra dag. Glömde en sak, klart hundar ska ha det bra och äta och sov gott :-)

http://charlottas.bloggagratis.se

 
Kicki

Kicki

31 januari 2008 11:54

Vi har ett loppis här i vår by, jag var där igår med lite grejer som jag ville bli av med. De har en massa tyger, ett helt rum av tyger...kanske fins det något till dej där, skall titta nästa gång. Jag skall jobba på loppiset den 14 februari, vi hjälps åt alla i byn för att det skall gå runt. Jätte kul faktiskt, men alltid kommer man hem med något, seciellt glas är jag svag för.
Ha det så gott min vän, stå på benen när du går ut med Pommac så att det inte blir en sån vurpa jag gjorde igår..kramen

http://kickilettenstrom.blogg.se

 
Anki

Anki

31 januari 2008 13:00

Har hört att Sibirisk katt ska vara allergivänlig, dessutom väldigt smart. Används ofta som cirkuskatter.
Ha en skön dag!
Anki

http://kiosken.zoomin.se

 
Ingen bild

Persilja

31 januari 2008 13:48

Gry: Fick en svacka och har sovit en stund och mår mera pyton. Hoppas du slipper hinken iallfall!

Charlotte: Jamen gå nu och sprätta. Det finns en speciell sak som har två pinnar som kallas stickkontakt. Hittar du inte avstängningsknappen funkar det med att dra den där konstiga saken ur väggen. Testa! ;D

Kicki: Spännande! Vilken byakänsla! Glas är roligt. Skrattade för mig själv när "Simon &Tomas" sa att det värsta som fanns var bord dukade med olika vinglas. Det gillar jag! Olika till alla-det tyckerjag är kul!

Anki: Ååå! Visste jag inte!!! Dyra???

 
Lisa

Lisa

31 januari 2008 16:04

Bosse hälsar att den där spinkiga kissen inte ser ut nått för världen, tacka vet han sin kattväska, så ska en katt se ut!

http://mittlillahus.blogspot.com

 
Ingen bild

Persilja

31 januari 2008 22:13

Lisa: Bah! (Fast klia Bosse från mig!)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se