Direktlänk till inlägg 31 januari 2008

Pommacs framsteg...

Av Persilja - 31 januari 2008 09:18

Vår hund får inte ligga i soffan. Beige soffa, lerig hund-det verkar inte så smart. Ännu är det vit ren snö ute så han verkar ha fått dispens. HUR ska man kunna köra ner honom när han ser ut att njuta så. Jag är nog inte någon vidare bra hundägare. Varje sak vi människor får göra men inte han känns så orättvist. Varför ska han vara den enda som inte får äta god mat? Varför får alla vi ligga i mjuka sköna sänger medan han ska ligga på golvet...som en annan...hund.

Det är ju orättvist.

Jag är ingen bra hunddressör. Men han lyder rätt bra ändå.

Viktiga saker.

Han har börjat med en ny sak. Det är jättesvårt att säga till honom eftersom det kittlar så förbaskat. Han kommer och börjar bita i sockarna. Han är ytterst försiktig och  ser till att det bara tar tag i socken och så när han fått grepp börjar det en dragkamp. Jag vill säga "NEJ Pommac" argt, men det kittlar ju så jag tjuter av skratt och säger "hahahaslutahihihisluuta" och han tittar förtjust på mig och fortsätter.

Hm! Måste behärska mig och säga ARGT!

Ska träna på det. Men jag är såååå kittlig i fötterna. 


 
 
Ulle

Ulle

31 januari 2008 10:20

Hihi, håller med. Jag har haft några hundar gnm åren och de har alltid varit en del av familjen. Så ofta fick jag börja med att släääääpa hundarna åt sidan då jag skulle krypa ner i min säng. De sov så OTROLIGT hårt just då och hörde inte alls att de skulle flytta sig. Konstigt nog så hörde de direkt om jag sa "ska vi gå ut". Då var de vid dörren på två röda.

Hundar är otroligt smarta. Och gosiga! Men jag förstår ert dilemma...Vit soffa och hund är ganska svårt. Men du syr säkert ett överdrag till ena delen av soffan på ett kick, så Pommac kan få sin egen del? *fniss*

KRAAAM!

http://bergatrollen.se

 
Ingen bild

Anne

31 januari 2008 11:46

Ja, Pommac verkar ju inte ha en tanke på att soffan inte skulle vara där just för honom. Kanske du inte har läst "the fine print" som säkert finns någonstans på soffans undersida. Där kan t.ex stå: denna soffa tillhör Pommac men även tvåfotingar kan ha tillträde till den. :)

 
Ingen bild

Persilja

31 januari 2008 13:49

Ulle: Ja, det blir nog så tilslut...

Anne: Det står alldeles säkert så!!! Haha!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se