Direktlänk till inlägg 31 januari 2008

Nervös eller härdad Pommac?

Av Persilja - 31 januari 2008 07:24

Jag är rädd att vår hund kommer att bli nervös av sig.

Häromdagen blev han ju skräckslagen när en stol brakade. Några dagar innan kraschade en stor spegel i golvet när han låg och sov och han kastade sig undan trots att han sovit djupt. (Han var en bra bit ifrån.) Igår när jag stod och pressade en söm på strykbrädan försvann den plötsligt från mina händer och dråsade rakt ner i golvet med ett brak. (En av plastgrejerna som reglerar höjden gick av.)

Och igår när alla barn sov sen ett tag och bara jag och Pomsi var uppe, eller han låg och sov i hallen, då plötsligt började en slarvigt ställd gitarr glida mot honom och ramlade med ett musikaliskt oljud i golvet. Från djup kvällssömn kastade han sig undan.

Stackars liten! Antingen blir han nervös av sig, otrygg, eller så blir han extremt härdad av alla krascher omkring honom.  

 
 
Miri

Miri

31 januari 2008 08:54

Du er rigtig flittig! Skønne tasker!
Jeg tror din hund bliver härdad, selv alt larmer og falder ned- sker der jo ikke noget :-)
Læser med stor interresse dine indlæg om feminisme.

http://kærlighed,sagde Losarinas mor

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se