Direktlänk till inlägg 28 januari 2008

Dotterns väska.

Av Persilja - 28 januari 2008 19:31

"Lucia" undrade hur min egen väska såg ut och jag får väl erkänna att jag försummat mig själv lite. Jag ska snarast sy en speciell Persiljeväska. Dottern däremot har en egendesignad skolväska. Hon har bestämt exakt hur den ska se ut:

Hon har den alla skoldagar då de inte har gympa. Då har hon min gamla turkosa "Kånken". Minns ni dem? ALLA hade dem när jag gick gymnasiet. De flesta hade gröna eller beiga.

Jag är så glad att hon vill ha den!

(Ojdå-glömde rotera den. Ni får vrida huvudet 90 grader åt vänster!) En av få saker jag sparat sen jag var ung. Det mesta var så asfult att jag inte velat behålla det. Man kanske borde sparat några axelvaddar. De kan ju behövas på andra ställen på äldre dar. Mouhahahha!

Det blir en tidig kväll ikväll. Dels har jag feber. (Synd om mig.) Dels sov jag knappt inatt och så har jag börjat på "Bitterfittan". Har läst ett kapitel och vill snarast läsa mer. Verkar klockren!


 
 
Ingen bild

Lucia

28 januari 2008 20:55

Jag ser att dottern har lika god smak som mor sin och dessutom gillar rosa. Mycket fin väska!Tänk att din kånken ser så fräsch ut, nästan som ny. God kvalitet lönar sig. Jag sitter och tittar på den nya svenska serien "Om ett hjärta" med underbara Solveig Ternström. Vilken fantastisk skådespelerska hon är!! Härligt med en ny bok att grotta ner sig i. Ha en härlig kväll med boken och krya på dig rejält nu.

 
therre

therre

28 januari 2008 21:22

Klart att hon också ska ha en Persiljaväska! :P

Återigen kvinna - va har du för kamera? :D

http://www.therre.se

 
Victoria

Victoria

28 januari 2008 21:45

Ville bara titta in och säga hej - det var ett tag sedan! Stackars dig som är sjuk! Kryp ner i sängvärmen med en bra bok! Jag har också börjat på Bitterfittan faktiskt men tycker sådär än så länge - hoppas den tar sig!

http://vintage-victoria.blogspot.com

 
Miri

Miri

29 januari 2008 08:43

Fjällräven, var også højste mode i min ungdom! Har også læst " Bitterfittan" og synes den var rigtig god.

http://kærlighed,sagde Losarinas mor

 
Ingen bild

Persilja

29 januari 2008 08:58

Lucia: Den var bra "Om ett hjärta". Gillar henne också! Hennes patos! En coooool käring! Tänk Paprika Steen som är en favorit till mig, hon bleknar bredvid Solveig. Men hon hade ju inte så trevlig roll heller. En känslokall karriärläkare...

Therre: Får visa bild på den för jag minns inte vad den heter, nikon eller minolita eller olympus? Du ser-sånt fastnar inte i min hjärna.

Vicotria: Det var längesen old friend! Jag kanske är mer bitterfitta och gillar den därför ;D!

Miri: Det har kommit tillbaka nu. Ser massa unga tjejer med fjällrävenjackor!

 
maloppa

maloppa

29 januari 2008 09:24

Jag var lite före min tid och hade en grön sådan fast innan den blev populär och döptes till kånken, grämer mig att vi inte sparat den men jag hade den nog rätt många år om jag inte minns fel. Var ingen modeslav utan snarare naturmupp med fjällrävenryggsäck och grön militärkeps... Har köpt en sådan mini-kånken till min systerdotter, de är hur söta som helst!
Härligt elefanttyg på dotterns väska, förstår att hon gillar den...

http://maloppas.tradgardsblogg.se

 
Clara

Clara

29 januari 2008 09:28

Söt dotter och söt väska....och en febrig Persilja....stackars dig...nu får du krypa ner i din tyghög och vila upp dig lite:)
Sen fortsätter du att sy dina härliga kreationer...jag bara älskar dina väskor....de gör mig glad!
Många KRAMAR från Clara i linneskåpet!!!!!!

http://claraslinneskap.blogspot.com

 
Susan Varg

Susan Varg

29 januari 2008 14:57

Ååååhhh. Jag hade gardiner av dom rosa elefanterna när jag var liten. Flodhästarna har jag köpt till mina barn och ska sy draperi till våningsängen av, fast det gröna. Jättefin!!

http://www.bravargens.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards