Direktlänk till inlägg 28 januari 2008

Någon som vill axla ansvaret?

Av Persilja - 28 januari 2008 07:08

Ojojoj.

Ibland önskar man att man var singel och inte hade ansvaret för NÅGON annan i hela världen. Som nu. Jag är sjuk, förkyld så in i bomben, feber och dessutom har jag inte kunnat sova. Det hör till ovanligheterna. Jag är bra på att somna fort. Men igår var något i olag och sömnen kom inte förrän efter tre någon gång. Så när väckaren ringde klockan 6 var jag redo att auktionera ut alla barnen på tradera. Det var verkligen bara ren viljestyrka som fick upp mig. Nu äter de sin frukost och idag skjutsar jag dem till skolan, något som sällan händer. Vi brukar gå. Sen, när de är tryggt på skolan allihopa då ska jag (tror jag nu iallafall) gå och lägga mig och sova en stund. Det händer aldrig annars. Det är ett slags beslut sen den dagen jag bestämde mig för att jobba hemifrån. Aldrig, aldrig tulla på arbetsdagen. Aldrig slösa bort tid på att sitta framför teven eller framför en DVD eller med ögonen i en bok, sova  eller annat onyttigt. Det skulle vara lätt hänt om man hade börjat så. Men börjar man aldrig så går det hur bra som helst. DÄREMOT har jag syndat som sjutton sen jag började blogga. Det har jag ibland fastnat vid alldeles för ofta. Det överrumplade mig. Ingick inte i mitt avtal med mig själv. Men å andra sidan ser jag det som en nytta också. Det har slipat mitt skrivande. Det har lärt mig mer om datorer.

NU ska jag fortsätta se till att få barnen skolklara.

Sen ska jag försöka sova någon timme och kurera mig.

 
 
therre

therre

28 januari 2008 08:08

Vad jobbar du med? Förstår att du är nån krönikör på Kuriren, det det ditt jobb eller bisyssla? :)

http://www.therre.se

 
Ingen bild

Persilja

28 januari 2008 08:18

Therre: Anställd i makens firma, sköter det mesta papperarbetet plus lite programmering och just nu försöker jag ju "jobba" med att tillverka väskor. Krönikan på Kuriren var tillfälligt knäck.

 
therre

therre

28 januari 2008 08:23

TACK SNÄLLA! Jag tror att du röstade :P Haha. Fast ja... Man vinner inte, men det hade ju inte varit helt fel :/

http://www.therre.se

 
Esters mamma

Esters mamma

28 januari 2008 08:28

Jag vet precis hur du känner dig
trodde det var nån på planet som hade smittat mig... febern gick bort på två dagar nu är jag bara lite däppt och hostig
krya på dig och försök sov, du kurerar dig bättre då

http://estersmamma.blogg.se

 
Pippi

Pippi

28 januari 2008 09:09

Krya på dig! Du är klok som vilar en stund i dag!

http://langstrump.wordpress.com

 
Gry

Gry

28 januari 2008 09:28

:-( Krya på dig,vännen :-( Sov med gott samvete.

Kram Gry

http://www.baragry.blogspot.com

 
Plingen

Plingen

28 januari 2008 09:50

Krya på dig! Från en sjukling till en annan.

http://plingen.blogspot.com

 
Garbo

Garbo

28 januari 2008 09:59

Å stackare,hoppas du kan krya på dig idag,låg själv i nån frossande dvala inatt och var övertygad om att jag hade nåt som skulle bryta ut men nähä då! känner inget idag förrutom rinnande näsa...

/Krya på dig kram!

http://garbo.webblogg.se

 
Ingen bild

Linda

28 januari 2008 11:19

Krya på dig. De sa tidigare på radion idag att influensan är här. Så hoppas att den går fort över för dig. kram!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se