Direktlänk till inlägg 27 januari 2008

Väska.

Av Persilja - 27 januari 2008 11:35

En av väskorna jag sydde i brasvärmen igår. Det blev tre stycken. Har inte hunnit lägga ut dem på min Verkstad ännu då internet tjorvar. (Grrrr!) Det tar längre tid att ladda in bilderna på blogspot och då hinner det trådlösa lagga ur. Suck. Måste skaffa bredband.

Igen... 


 
 
Gry

Gry

27 januari 2008 11:45

Fin väska! Kreativiteten blommar igen ;-)

Brrr,ja det ser kallt ut. Själv är jag uppväxt på världens kallaste plats. 40 minus var inte sällsynt i januari. Men jag måste säga som du att det är stor skilnad på torr och fuktig kyla. Fuktiga 5 minus är så mycket kallare än torra 15! Den fuktiga kylan kryper in under huden på nåt vis.

Såg du mina fina förslag? Seriöst alltså, jag tror Gry Forsell och Amanda Jensen är bra kandidater för din väskkupp ;-)

Ha en fin söndag! Ut i det kalla men så vakcra vädret, in i värmen igen sen med en kopp varm chocklad.

Kram Gry

http://www.baragry.blogspot.com

 
/B

/B

27 januari 2008 12:17

Jättefin väska! Tyvärr så har Plaza bara tagit med namnet Persiljasverkstad, inte länken till hemsidan. *morr*
Så undervbara bilder du visar nedan. Vyn från fönstret, brasan. Längtar efter min brasa nu, var är hantverkarna???
/B

http://www.lyckligagatans.blogg.se

 
Maria

Maria

27 januari 2008 12:31

hej
Jag blev sååå förtjust i den väskan.

http://mariasrum.blogspot.com

 
Plingen

Plingen

27 januari 2008 12:34

Vilka snygga väskor du gör! Jag blir så sugen att börja om att sy lite. Tyvärr så är det lite svårt att ha symaskinen framme i vårt lilla,lilla hus och med två barn som det bara kliar i fingrarna på , 2 och 3 ½ år.....så den kommer fram bara när det är absolut nödvändigt. Tyvärr.
Du undrade om jag var uppifrån norr och jo, jag är en tvättäkta Pitebo. Piteå och Luleå... Vi bor nästan grannar! Haha!

http://plingen.blogspot.com

 
m a r i a k o d e n

m a r i a k o d e n

27 januari 2008 12:35

Hej!! Gör en paus i ommöbleringen... Fyyy så jobbigt....är helt svettig... Min sambo säger bara att jag får skylla mig själv å vägrar hjälpa till, fast lite har han allt fått kånka. ...(typ en säng å ett skåp)
Nu håller jag mest på att lull-lulla...
Visst var det bra att jag köpte Olle....Jag hatar brända skivor! Vill ju läsa texterna å tumma på fodralen!
Nä guuud, INTE vill man flytta, speec inte till ett nytt hus!!! Nä det är sååå charmigt med gamla hus där dammet etsat sig fast i golvet å väggarna srpicker å saker går sönder....*morrar*
Nu ska jag dricka lite kaffe å sen ta tag i röran här hemma...ska försöka lägga ut lite efterbilder!!
...när det nu blir!

Ha det bra!!!!

http://www.mariakoden.blogg.se

 
synne

synne

27 januari 2008 18:16

Jag hade problem med att få in min kommentar i natt. Det funkade till slut.
Väskan blev knallfin.
Jag vill oxå kunna sy.....
Klems fra nabolandet :)

http://nabolandet.blogspot.com

 
Therese

Therese

27 januari 2008 18:56

Jag tror defintivt du kommer att tycka att Bitterfittan är läsvärd vilket läger du än hamnar i... =) Vilken fin väska du har sytt förresten. Jag ska läsa runt lite hos dig. (Är i orienteringsfasen i bokbloggvärlden)

http://www.bokbloggen.bloggagratis.se

 
Åsa

Åsa

27 januari 2008 19:38

Vilket härligt mönster..klart du måste ha bredband..=)/åsa

http://asas.tradgardsblogg.se

 
Esters mamma

Esters mamma

27 januari 2008 20:54

Äntligen hemma igen efter en lång vecka.
Tack för senast, hoppas att vi kan göra om det nån gång.
Fin väska, klart att du ska skicka en väska till Ann S. Börja bära dom själv oxå, alltid är det nån som blir nyfiken.

http://estersmamma.blogg.se

 
Ingen bild

Lucia

27 januari 2008 21:13

Åh nej du får inte inleda oss i mer frestelse!! Gör du inga fula väskor?! Jag vill ha alla väskor ju. Hur som helst nu har jag mailat dig på den andra adressen. Hoppas det kommit fram den här gången.
kram på dig!

 
Ingen bild

Anne

27 januari 2008 22:25

Härligt tyg och snygg väska!

 
Pippi

Pippi

28 januari 2008 09:08

Tjusigt! Tycker absolut att Ann Söderlund och Martina Haag låter som bra kandidater när det gäller väskreklam :) Skötväskor skulle kanske vara ytterligare en vidareutveckling? MH är väl gravid nu och säkert behöver hon en unik skötväska så småningom :)

http://langstrump.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se