Direktlänk till inlägg 20 januari 2008

Födelsedagsmiddag.

Av Persilja - 20 januari 2008 15:16

Sitter här och väntar på gästerna som ska komma vilken minut som helst. Allt är klart. En konstig känsla! 

Allt står färdigt på bordet, ljusen tända, det enda som saknas är gästerna. Min mamma och pappa. Mamma fyller 71 år idag. Hurra för henne.  Jag ÄR ALDRIG färdig innan och så  här lugn. Jag är ALLTID ute i sista minuten. Men plötsligt händer det! Gästerna får sätta sig till bords direkt! 

Borde nog köpa mig en lott idag!

Haha!

Dottern har haft nattgäst igen. Samma som förra gången. De hade så kul förra helgen så det blev repris. Hon ska vara här till sju ikväll. Så vi blir nio till bordet.

Jag bjuder på "Grys fläskfilé" fast med lökar i också och inte fetaste grädden. Får se hur det blev. Det ser bra ut och mitt smakprov av såsen smakade gott.  

Nä, bäst att stänga ner datorn så att det bara blir mysbelysning... 

 
 
Gry

Gry

20 januari 2008 16:02

Spännande för mig också det här.....,-) Hoppas maten smakar!

Ta en titt in till mig, det händer grejer hos Madicken...Glöm inte att kommentera om du vill...

Kram Gry

http://www.madicken-madicken.blogspot.com

 
synne

synne

20 januari 2008 19:16

Hoppas att middagen blev lyckad.
Ha en förträfflig söndagsafton.
Synne :)

http://nabolandet.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se