Direktlänk till inlägg 13 januari 2008

Glömde!

Av Persilja - 13 januari 2008 21:49

Jag glömde ju två viktiga händelser idag. Eller nåja, en viktig händelse och en subhändelse. Dvs ingen händelse alls...

Först den viktiga: lille G föddes idag strax efter klockan 9 på morgon. Hurra!

Och imorgon eller annan dag nära förestående får jag gosa med en alldeles nyfödd. Det är stort.

Den lilla obetydliga uttifjuttiga händelsen är att jag vridit på datorn och satt min kära sekretär som datorbord och sekretären gick precis in på den lillla väggslatten och det känns plötsligt såååå mycket mysigare att sitta och skriva här än för någon dag sen då jag hade ryggen ut mot rummet och det plötsligt stod någon bakom ryggen på mig. Hu! Scary! Jag måste sitta i "kraftposition" som det så vackert heter på Feng Shui språk.

Nackdelen med den nya mysiga platsen är att det är köööö på datorn. Så fort stolen är ledig sätter sig en ny rumpa på den. Ja, vi är fyra stycken som slåss om platsen. Äldste sonen och mannen har egna datorer. Fråga mig inte varför... 

 
 
Gry

Gry

14 januari 2008 09:47

Ååå, lyckost du som ska få snosa lite! Det var länge sen vi hade nån bebis i vår familj eller bland kompisarna.

Jag missade kommentera förra inlägget och jag måste säga att lampan är bara så fin. Har själv gått och sneglat lite på en liknande,-) Tapeten och tavellisterna blev jättefint! Sonen (den yngsta)kom bort till datorn och sa "titta, en spidermanbok". Stämmer det? Ja, han hämtade sin egen spidermangubbe som bevis, jo, den är ju röd och blå....

Sen måste jag fråga: hur blev det med fläskfilén? Har inte fått några kommentarer på den, men kanske ingen vågade prova...

Ha en fin dag! //kram Gry

http://www.madicken-madicken.blogspot.com

 
Ingen bild

Persilja

14 januari 2008 09:59

Gry: Lampan är IKEAs. Var bara tvungen att köpa den fast jag hade alla taklampor jag behövde... Det är ingen spidermanbok utan en bok med en spiderman figur framför. Din son såg rätt. Det är 9-åringens leralster. Man kan se en snögubbe på sniskan framför en annan bok det är dotterns snögubbe i lera...
Nu ska jag skriva ett inlägg bara för dig!

 
Lisa

Lisa

14 januari 2008 13:27

Jag vet, jag avskyr att sitta med ryggen inåt ett rum, nu sitter jag så att jag ser ut genom fönstret och har översikt över dörren. Ifall någon skulle få för sig att smyga på mig. Vilket i och för sig inte låter så troligt, men man vet ju aldrig...

http://mittlillahus.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se