Direktlänk till inlägg 12 januari 2008

Diskmästaren!

Av Persilja - 12 januari 2008 15:53

Lördag.

Roligare än så här har jag inte haft...ännu.

Men det är som sagt lite avkopplande att handdiska...

Det är mycket roligare än att tömma och fylla diskmaskinen. Det är liksom sinnligare. Det kanske jag tycker för att jag tycker om porslin och glas. Jag tycker om att diska dem rena.

Nörd!

Idag var det mycket disk. Vi hade sparat ända sen igår...

Fy fanken vad duktig jag är!!!

Diskmedalj hit!

Sist jag stod och skalade potatis lekte jag med tanken att jag skulle ställa upp i en potatisskalar tävling. Sjutton vad bra jag är på att skala potatis!

Det gäller att se sina starka sidor.

Kan man ta med det i sitt CV tror ni???


 
 
therre

therre

12 januari 2008 17:21

"Idag var det mycket disk..." Haha, kan man säga - men då har du ju fyra barn med så ;) Jag har ingen diskamskin så jag får alltid köra med handdisk :P Nog för att jag gärna haft en diskmaskin, men ja... Det går utan med. Som du säger kan det vara avslappnade IBLAND! :P Iaf på morgonen, efter middag orkar jag inte ta tag i det ;)

http://www.therre.se

 
Pippi

Pippi

12 januari 2008 17:22

Det är nästan meditativt att diska och jag håller verkligen med: det _är_ mycket roligare än att tömma och fylla diskmaskinen. I alla fall ibland ;) Snygg tallrik du håller i! I like :)

http://langstrump.wordpress.com

 
Cia

Cia

12 januari 2008 18:37

Roligt att läsa:-)..ha det bra!

http://cias-75.blogspot.com

 
Ingen bild

Persilja

12 januari 2008 19:51

Therre: Tyvärr var det ingen särskild dag...lika mycket jämt...

Pippi: Tallrik från Åhléns.

Cia: Kul!

 
Sissi i Norge

Sissi i Norge

12 januari 2008 19:52

Oppvaskmaskin ønsker jeg meg. Hadde tidligere, og jeg skulle ønske økonomien tillot ny. Men etter EU-kontroll på bilen må den på verksted....anslagsvis 3.000 Gjett om en slik utgift IKKE passer nå...

http://sissi-mor.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Persilja

12 januari 2008 19:56

Sissi: DUMMA EU-REGLER!!!

 
Eva i Halmstad

Eva i Halmstad

12 januari 2008 22:11

Måste säja att jag gillar att diska, när vår diskmaskin gick sönder för 15 år sen valde jag att inte sätta in en ny, gillar att stå med händerna i varmt vatten, och de går nog lika fort som i maskin om man ska hålla och skölja och stoppa in och ut ur maskinen.
Sen fick jag ju ner mickron på diskmaskinens plats och plats för tidningar under så de var ju faktiskt en utrymmesvinst jag gjorde..inte illa.
Va fina dina fotpallar blev härligt gröna.
Ha de gott, Eva.

http://evaihalmstad.blogspot.com

 
Ingen bild

Persilja

13 januari 2008 09:20

Eva i Halmstad: Ja, kanske skulle man låta bli att sätta in den...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se