Direktlänk till inlägg 3 januari 2008

Sovit som en gris!

Av Persilja - 3 januari 2008 09:49

Det måste ha funnits ett behov i min kropp, att sova. För som jag berättade steg jag upp först 18.20 igår och då hade jag slumrat mest hela dagen. Vaknade då och då av ljud eller någon hund eller något barn som var och kramades med mig, men annars sov jag. Steg upp på darriga ben och förflyttade  mig till soffan där jag slumrande såg dokumentären om August Strindberg och kunde nätt och jämt hålla ögonen öppna. Vi 23-tiden nattade jag alla barnen (inklusuve gäst) ja 13-åringen nattade jag vid datorn...han somnar ju inte så tidigt på jullovet, och sen har jag sovit i ett svep till nio i morse. Nu känner jag mig pånyttfödd, full av energi. Ja, om man jämför med igår iallafall. Ska nu fixa frukost till alla jullovsfirande barn och sen drar vi iväg till Leos Lekland. Har lovat och lovat hela hösten så nu var det dags att uppfylla löftet.

Leos Lekland är en inomhuslekpark med hoppborg, olika rutschkanor, klätterväggar, studsmattor osv. Tydligen hur kul som helst. Där finns ett kafé för föräldrar som väntar. Får ta med mig en bok att läsa. Skööönt!

Apropå rutschkanor, varför kallas det så ofta för russelkana??? Till och med i tidningar skrivs det ordet. Språkligt förfall!!!

NU ska jag ta en lååång dusch, blunda inför tvätthögarna, låtsas att jag är på ett spa och smörja in mig efter duschen. Nyårslöftet måste uppfyllas!

Jag ska inte göra som vanligt och kasta mig in och ur duschen snabbast möjliga för att det alltid är någon som knackar bakom dörren eller låser upp med skruvmejsel och frågar "mamma kan jag...""eller mamma var är..."

Mitt nya liv har börjat. (Hohohoahahaha!) 

 
 
Ingela

Ingela

3 januari 2008 10:13

Vi besökte Leos lekland i våras och det var mycket uppskattat. Hoppas dina barn tycker detsamma som mina!

http://www.kuoksik.blogspot.com

 
Dubbelörnen

Dubbelörnen

3 januari 2008 10:15

Önskar dig en god fortsättning på 2008. DU kan väl inte ha en bättre start på nya året, "rensa ut" det gamla o vakna utvilad till det nya *gapskrattar*...

Kramar

http://karljohansgarden.blogspot.com

 
therre

therre

3 januari 2008 10:24

Haha, kan tänka mig där du ligger o försöker njuta i badet o försöker strunta i smutshögarna att dina barn kommer in och undrar nåt *s*

Hur gamla är alla dina barn förresten?

http://www.therre.se

 
therre

therre

3 januari 2008 10:25

Ojdå! Måste faktiskt säga efter att ha läst din presentation att du ser då yngre ut än 45! :o

http://www.therre.se

 
/B

/B

3 januari 2008 12:11

Är det inte rutschelkana en del säger? Det är barnspråk, talspråk ... Kanske lättare att säga än rutschkana?
Jag har dock alrig sett det i tidningen.
Och aldrig skrivit så i tidningen. Haha...
Ha så kul på leos lekland, jag har heller aldrig varit där - hos är det pappa Peter som variot lekledare på Leo´s de gånger våra små varit dit. Funderar dock på att förlägga ett åttaårskalas där i februari.
/B

http://www.lyckligagatans.blogg.se

 
Ulle

Ulle

3 januari 2008 12:37

Låter som du behövde sova ja! *s* Härligt! Ett lekland måste vara drömmen för barn med spring i benen. :) Här har jag precis hyrt ut mina barn. En till mormor och en till farfar. En får vara kvar hemma, snällt va...;)

Ha en finfin dag! Kram!

http://bergatrollen.se

 
Ingen bild

Persilja

3 januari 2008 17:08

DubbelÖ: Det är kanske så man ska göra varje år! Kramar till er oxå!

Therre: De är 13,11,9 och 7...och så "6månbebisen" Pommac

Therre: Tack, antar jag att man ska säga. Så du visste inte att jag var en gammal käring! ;D Hoppas det inte skrämmer iväg dig!

B: Det stod i rubrik på förstasidan för nåt år sen i Kuriren och jag mumlade för mig själv att det syns att korrekturet är nedlagt! Åttaårskalas är ju perfekt!!!

Ulle: Skönt! Njuta av en i taget!

Ulle:

 
Victoria

Victoria

3 januari 2008 19:15

Vad skönt att du är frisk igen! Och vad härligt att sitta och läsa medan barnen rasar runt, jag är avis, skulle gärna haft ett par dagars ledigt till!

http://vintage-victoria.blogspot.com

 
Gry

Gry

3 januari 2008 19:20

Hej! Jag har nyss hittat till din blogg och kände att här kan jag stanna ett tag ;-) Vill dock skriva en kommentar först, nu när jag läst några inlägg.

Kul med en annorlunda blogg. Som inredningsintresserad besöker jag oftast de inte så barnvänliga hemmen, som jag med tre barn bara kan fantisera om...

Med en nystartad blogg tycker jag det är lite spännande och se om någon är inne (eftersom jag inte fått så mycket kommentarer, fisk-fisk...) så jag har anslutit en counter- lite läskigt men svart på vitt alltså.

Om det är OK så länkar jag dig!

//Gry

http://www.madicken-madicken.blogspot.se

 
Ingen bild

Persilja

3 januari 2008 19:28

Victoria: Jag är avis på ditt jobb...så är det...grannens gräs...men jag hade det fint där med min bok. Kväljde en del, är inte riktigt 100.

Gry: Roligt! Ska förstås genast hälsa på hos dig-nyfiekn! Länka gärna! Tack!

 
Lisa

Lisa

3 januari 2008 19:33

Kolla min blog, du har fått nått av mig.

http://mittlillahus.blogspot.com

 
Ingen bild

Persilja

3 januari 2008 19:38

GRY: Din länk funkar inte och jag vill hälsa på dig-kan du skriva in den på nytt-rätt!

 
Moster Mjölgumpa

Moster Mjölgumpa

3 januari 2008 19:50

Russelkana har jag aldrig hört tidigare. När jag var liten kallade vi det kasebana. Det låter ju jättelöjligt tycker jag nu. Om man bara kasar ner istället för att rutscha kan det väl inte vara så roligt att åka.

http://www.mjolgumpa.blogspot.com

 
Ingen bild

Persilja

4 januari 2008 00:18

Moster mjölgumpa: Kasebana...det lät mjäkigt! Kasa ner...något någon mamma eller pappa kommit på elelr hur!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards