Direktlänk till inlägg 1 januari 2008

5 löften till mig själv!

Av Persilja - 1 januari 2008 01:00

Då var festandet över för denna nyårsafton och jag kommer nog över att jag inte vaknar med huvudvärk imorgon. Jag var chaufför. Har man bosatt sig på vischan så är det inte ofta man kan vara på fest utan bil...


Mina löften inför 2008:


1. Bjuda på middag oftare. Mycket oftare. Inte vänta till födelsedagar, jular, påsk och andra högtider utan ställa till med fest oftare helt utan anledning. Jag vill ha mer party party i mitt liv!!!!!


2. Ta hand om mig själv mer. Hinna ge mig fotvård oftare. Smörja in mig mer. Göra slingor och sånt oftare. Helt enkelt ägna mig åt mig själv mer!


3. Klä mig snyggare. Jag tycker om kläder men ids aldrig klä mig "snyggt". Med det menar jag inte att jag ska ha senaste outfiten och lägga en massa pengar på kläder, utan helt enkelt använda alla de där plaggen jag faktiskt har som är vackra men som jag ratar för att jag är lat och liksom inte unnar mig. Jag tänker alltid att jag tar dem en annan dag. Och så går jag omkring i mina gamla jeans och typ två tre urtvättade tröjor som snart är som min andra hud. Jag gillar att jag inte bryr mig men jag gillar också när jag bryr mig. Det piggar upp mig och jag vill pigga upp mig själv lite mer i år. Skämma bort mig. Ägna tid åt mig själv. Mer "glamour"! Fast lagom. Gummistövlarna och graningekängorna kommer fortfarande att vara mina favoriter men de kan kombineras med siden, sammet och lite stajl... Jäpp!


4. Skriva mera. Sätta mig ner och skriva allt det där jag går och tänker på och inte bara tänka att jag ska skriva. Nån gång måste jag göra det. Och varför inte NU? I år!


5. Våga mera. När det gäller det mesta. Tro mer på mig själv. Våga sånt jag inte vågar. Bli modigare helt enkelt!






 
 
Emma Var Dag

Emma Var Dag

1 januari 2008 01:32

Kanske blir jag först med att kommentera ditt inlägg på ditt nya år??? Gott Nytt År!
Jag jobbar natt och tjänar storkovan...mitt nyårslöfte är att lägga in fler bilder från mitt hem ;oD //Emma

http://emmet.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Persilja

1 januari 2008 10:29

Emma: Smart att jobba! Kul för oss att du lägger in mer bilder!!!

 
Charlotte

Charlotte

1 januari 2008 10:53

Gott Nytt År. Dina nyårslöften kunde ha varit skrivna av mig, borde nog också tänka mer på hur jag klär mig och att jag ska skriva mer och inte bara i bloggen. Jag kommer fortsätta läsa din blogg för den piggar alltid upp mig.

http://charlottas.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Persilja

1 januari 2008 10:59

Charlotte: Kanske ett löfte alla som är mammaor behöver ge. Förutom skrivandet då. Det behovet lider ju inte alla av.

 
/B

/B

1 januari 2008 12:45

Jag skulle också behöva satsa lite mer på mig själv i år. Pyssla om mig själv, gå ner i vikt ... Tänk att få åka på spa... men nä, så ego är jag inte. Då satsar jag hellre pengar på att hela familjen får åka på semester. Och det hoppas jag att vi kan i år. Det här året kan bara inte sämre eller lika illa som det förra (för mig).
Full fart framåt!!!
:-)
/B

http://www.lyckligagatans.blogg.se

 
Ingen bild

Persilja

1 januari 2008 12:47

B: Jag hoppas på ett underbart 2008 för er!!!

 
Lisa

Lisa

1 januari 2008 14:19

Ja, jag kommer att vara egoistisk även i år, tom. ännu mer än förra året, och det ska bli såå härligt! Ett av mina löften är också att VÅGA! Våga göra sådant jag vill istället för att göra vad andra vill!

http://mittlillahus.blogspot.com

 
mariakoden

mariakoden

1 januari 2008 15:50

jag snor dina löften...tycker det var bar grejjer du kommit på!!!
Ha ett toppenår å jag ser fram emot en massa fotande=)
Ha det BÄST!

http://www.mariakoden.blogg.se

 
IT-mamman

IT-mamman

1 januari 2008 16:29

DET låter bra! Du ska tro på dig själv. Du är BRA. Hurra för dina löften - jag ska hålla koll på att du följer dem.
Själv är jag down. Golvad. Slagen. Men det kommer ordna sig. Min kära skola har brunnit ner. Vilket nytt år va?!

http://itmamman.wordpress.com

 
Ingen bild

Persilja

1 januari 2008 16:42

IT-mamma: Fy sjutton vad hemskt! Har läst hos dig nu! Stackars stackars er! Det är jättetråkigt! Fattar att du är golvad!!!!!!

 
Ingen bild

Persilja

1 januari 2008 16:47

Lisa: BRA LISA! Våga våga!

Mariakoden: Lovar! Fota! Haha! Du bad om det!



 
Victoria

Victoria

1 januari 2008 17:00

Vilka bra nyårslöften! Dem kommer du att kunna hålla! Gott Nytt!

http://vintage-victoria.blogspot.com

 
Sissi i Norge

Sissi i Norge

1 januari 2008 18:34

Disse løftene er det helt klart mulig å holde! Spesielt det med å bli modigere!
Jeg søkte meg inn på høgskole, bachelorgrad i sykepleie, for noen år siden!Ferdig sykepleier i desember 2006- 44 år gammel.
Året etter at jeg startet den 3 årige utdannelsen flyttet mannen min helt overraskende fra meg og ungene,og jeg skal si det er mye jeg har gjort og TORT å gjøre siden da! (Jeg vil ikke tenke på alt jeg fremdeles ikke kan!!!)
Vet du, vi kan så mye mer enn vi våger å tro!!
Jeg tror at en mamma kan gjøre, utrette og bli alt hva hun vil!!! Det som står i veien er at vi ikke riktig har troen på oss selv!!!

http://sissi-mor.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Persilja

1 januari 2008 19:03

SissI: SÅ kloka ord! Precis! Har man klarat att vara mamma och ta ansvar för hela liv så har man växt enormt och utvecklats enormt och nu när de klarar sig lite själv kan man uträtta stordåd. Akta er världen här kommer morsorna!!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards