Alla inlägg under december 2007

Av Persilja - 13 december 2007 19:28

Av Persilja - 13 december 2007 12:59

Förklara för mig varför det finns skräppost som skickas enbart för att sprida virus??? Vem ligger bakom. Varför?

Jag fattar inte!

På mitt gmailkonto kommer det dagligen mejl som det står "you won 500 000 pund på din epostadress" t ex. Och skulle jag klicka på den skulle jag istället få 500 000 små äckliga virusceller som nästlade in sig  i min dator...

Jag begriper inte varför någon håller på med att skicka sånt...

En slags terrorism? Men vad är syftet? 

Av Persilja - 13 december 2007 09:47

Min man klagar på att det är så jobbigt att släcka lampor om kvällarna. Jag fattar inte vad han talar om!!!

Jag gick på lampjakt för att se om det fanns nån grund för hans klagan. Efter 30 foton lade batteriet av...

Tur var väl det. För er menar jag. För nu bjuds ni här på en ljuskaravan dagen till ära. Vi syns om 30 lampor!


 

Som sagt. Hrm hrm. Batteriet tog slut. Detta var inte alla lampor i huset.

Jag kanske får öppna lampaffär så småningom. Alla stilar finns ju. Någon som ser en röd tråd i lampvalen? Nä, tänkte väl det. Endast en slags egensinnig hysterisk smak. Det är bara att erkänna, det där med att hålla mig till en stil är inte min starka sida...

Av Persilja - 12 december 2007 23:01

Ja, äntligen har jag lyckats få arslet ur vagnen och lägga ut lite nytt på Persiljas Verkstad. Jag har ju sagt att det där med sälja inte är min grej. Jag producerar hellre. Att sen fota och lägga ut, som borde vara det viktigaste (om jag nu vill sälja nåt) det glömmer jag!

Jag är usel!

Någon som vill bli min manager??????????????

Men här kommer iallafall ett smakprov: Välkommen in till Persiljas Verkstad.

Av Persilja - 12 december 2007 15:07

Ni glömmer väl inte att gå in på Hundsidan Underbaravovve.se! Massor har hänt! Klicka er fram på de olika rubrikerna och skriv gärna i deras gästbok!!!

Av Persilja - 12 december 2007 11:05

Dagen har redan bjudit på en hel del komik. Att knacka på dörren till badrummet för att skynda på en folkilsk trettonåring är komik på hög nivå. En knackning och man får ett ilsket "jaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!" till svar. Flera knackningar och han får damp därinne; "JAH för innihelvetejag skyndarmigalltjagkanslutaknacka!!!" Det är inte utan att man nästan kissar på sig av skratt utanför dörren. Hans morgonhumör är inte av denna världen! Och han vill stå och vakna länge i värmen i duschkabinen så man MÅSTE knacka för att han ska vakna ur transen. Man kan då välja mellan en eller flera knackningar...

Totalförsvunna gympakläder har jag också hunnit söka. Samme 13-åring ringde från skolan och bad mig komma med kläderna och jag lovade dyka upp vid en bestämd tid utanför skolan. Vad jag inte visste då jag lovade var att jag skulle få ägna en halvtimme åt att vända upp och ner på huset för att hitta hans gympakläder. Men jag hittade dem inte. Åkte till vår mötesplats ändå bara för att tala om att de inte var hittade. Han sa då att de var packade och ställda i påse i hallen. Men i hallen finns ingen påse. Så vad som förmodligen hänt är att den påse jag knosade ner med viss möda i dotterns ryggsäck i morse förmodligen innehöll 13-åringens gympakläder...

Frågan är då vart dotterns gympapåse tagit vägen. I hallen fanns bara 9-åringens badkläder. Så kanske han fått hennes påse då? Jag får nog veta det och lär ställas inför rätta när de kommer hem från skolan.

Försöker klura ut var i fridens namn julgranen ska få plats i år. Det finns ingen naturlig plats. Ingen tom fläck. Måste bereda plats.

Fjolårets gran hade bästa platsen. Mitt i centrum av vår härliga lägenhet.

Jaja, det är minst en vecka kvar innan den ska in. Så det är lugnt. NU ska jag göra en massa nytta! 

Av Persilja - 11 december 2007 15:13

Ännu ett rafflande inlägg från fyrabarnsmammans späääännande liv!

Taadaa:

Redo för middagslagning!

Klockan 15.00

Håller väl till ca 17.30 nånting!

Och PJÖLLERMAJA; titta noga på bilden ovan. Jag HAR faktiskt en diskmaskin, även om jag förstår att du trodde att jag inte hade det. (Jag är inte HELT galen ändå...) Den hade någon glömt att slå på så när middagsdisken skulle fyllas, ja då hade sonen sån tur att diskmaskinen var odiskad. Så han slapp ju tömma och fylla den...

Ja, är inte livet uuuuuuunderbart!!!!!!!!!?????

Av Persilja - 11 december 2007 11:03

Ibland älskar jag mitt kök!

Vissa dar är det rofyllt att vara där.

Men så kommer de där dagarna när ingen orkat ta tag i stöket i köket och man vänder i dörren och hoppas på mirakel ända tills det närmar sig middag och det bara är att kavla upp ärmarna och hugga i. Sen blir det fint i 20 minuter tills nästa måltid är serverad, då är det dags att röja igen. Detta kan göra mig matt. Jag har så mycket annat i livet som lockar så att ägna timmar åt att röja i köket dag ut och dag in är sååååå tröökigt!!!! Näe. Det får helt enkelt bli dagar då jag bara struntar i det. Igår var en sån dag. Jag hann en massa annat. Många andra ställen blev uppröjda, mycket blev gjort över huvudtaget men köket förbarmade sig ingen över. Jag lagade fiskpinnar, potatis och broccoli och majs men efter maten avlägsnade jag mig och beordrade äldsta sonen att städa undan. Han röjde bordet, men fyllde bara upp allt i en enda röra på diskbänken och när jag kom in i köket i gårkväll blev jag bara så trött så istället för att röja gick jag och lade mig. Nu står stöket därinne och roooopar på mig. Jag får ingen arbetsro. Måste röja för att kunna komma vidare. Men jag haaaaaatar det. Ironiskt nog var "kök" tisdagstemat denna vecka...


Och inte hjälper det med zoomning heller!!! Aaaaargggh!


Hoppas andra visar trevligare kök så att det blir lite balans. Jag skäms! Men det bjuder jag på.

Det är verkligheten...och inte blir den bättre för att jag ljuger!

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25
26
27 28 29 30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se