Direktlänk till inlägg 31 december 2007

Gott Nytt Bildår!!!

Av Persilja - 31 december 2007 17:25

Ja, nu när min kamera är lagad (det var maken som fixade den-många PLUSpusspoäng där!!!) kan jag ju min vana trogen plåga er med bilder! 13-åringen står i duschen och jag är klar så det är en perfekt bloggstund.

Här kommer mina färgkoordinerade hyllplan: Röda

Blågröna

Helblåa 

Röda barn

Vita barn

Gulgröna barnavdelningen och håller i erför nu zooooooooooooomar jag ut: Oj! Vad gör colaflaskan därunder. Och se DÄR är min svarta sko (som jag aldrig använder men dottern leker jämt med dem) och där ligger spökplumpen på sin skitiga dyna och så alla böcker osm inte kommit in ihyllan ännu...

Det ÄR stökigt hos oss. Kolla trapphuset. Eller hallen, det första folk ser är detta:'

Allt är sig likt...


GOTT NYTT ÅR alla mina läsare! Jag ärSÅÅÅÅÅÅ glad för att ni tittar in här och ÄNNU gladare blir jag när ni vågar skriva en rad. Det är som julklappar!!! 

 
 
Anna

Anna

31 december 2007 18:32

Snyyyyyyygt *Nickar lågsamt och smilar i mungipan*

http://anna-panna.bloggagratis.se

 
Ingen bild

carina

1 januari 2008 00:39

God fortsättning!
Snyggt i hyllan men jag skulle bli galen om jag inte hittade den bok jag behövde på en gång. Carina

 
Ingen bild

Persilja

1 januari 2008 00:58

Anna: Tack!

Carina: mmh, har insett det redan och stannar nog vid att färgkoordinera samma slags böcker. Färgkoordinera inom varje kategori liksom...

 
therre

therre

1 januari 2008 09:43

Jag beundrar dig som visar bilder från ditt hem, fast det är stökigt vissa gånger! Det är modigt! :)

Tycker det blev jättesnyggt med böckerna i färgordning! :)

http://www.therre.se

 
/B

/B

1 januari 2008 12:45

Sååååå snyggt!

http://www.lyckligagatans.blogg.se

 
Ingen bild

Persilja

1 januari 2008 12:49

B: Visst blev det bättre!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25
26
27 28 29 30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se