Direktlänk till inlägg 31 december 2007

Färgkoordinera mera.

Av Persilja - 31 december 2007 11:06

Jag har börjat med färgkoordineringen nu. Det blir så snyggt. Och en ny  dimension kom till. När jag färgsorterar böckerna så hamnar ju olika böcker bredvid varann. Förut har jag haft trädgårdsböcker bredvid varann och inredningsböcker jämte varann och så vidare. Nu mixas allt i en enda röra och det gav plötsligt energi till böckerna. De står där och roooopar: "Se mig! Läs mig!" Barnen kanske plockar fram en helt annan bok än de brukar när solsystemet står bredvid Tintin och Kiruna 100 år står bredvid Richard Scarys engelska ordbok...

Jag har faktiskt tyckt att det är otroligt fånigt att färgsortera böckerna. Jag har gillat färgblandningen som blir av att ställa dem i kategoriordning istället. Men sen hörde jag nån boksnobb som sa att de som höll på med sånt inte gillade böcker och då blev jag irriterad och tänkte nääää, såna boksnobbar vill jag inte passa in hos. Jag ÄÄÄLSKAR mina böcker och tänker just därför färgsortera dem! Haha! Där fick du boksnobb! Så här har det sett ut förut.

Nu kan jag inte fota hur det ser ut idag!

Jag vill kunna fooota!!! Jag måste låna mig en kamera. Detta går inte! 

 
 
therre

therre

31 december 2007 11:28

Det var inte lite böcker ;)

http://www.therre.se

 
tussegumman

tussegumman

31 december 2007 12:28

Gott Nytt År 2008. Hoppas att vi får ett bättre år med många möjligheter. Ha det gott min vän/Kramar Tussegumman

http://tussegumman.blogspot.com

 
anki

anki

31 december 2007 12:33

Hej!
Om du kan ta bilder med mobilen så kan du skicka dom till din mejl sen! Funkar bra!
Gott Nytt År till dig och din familj inklusive Pommac

http://kiosken.zoomin.se

 
Ingen bild

Persilja

31 december 2007 13:42

Anki: TACK! DET måste jag ju pröva!!!! Vilken smart idé! GOTT NYTT Till er och Bella oxå!

Tussegumman: Ja! Nu vill vi ha ett riktigt GOTT NYTT ÅR!

Therre: Å ändå syns bara en tredjedel...

 
Anna

Anna

31 december 2007 14:31

My, god vad får du all energi ifrån *asg*

Jag orkade inte fixa vår bokhylla så jag skänkte bort alla böckerna istället. Nä inte alla, men alla fula *tsss*

Hoppas att du och familjen får en riktigt, riktigt mysig nyårsafton!

kram

http://anna-panna.bloggagratis.se

 
maloppa

maloppa

31 december 2007 14:44

Ha, ha, måste berätta att jag gjorde precis samma sak för några år sedan och det blev verkligen Jättesnygt! Men när maken kom upp och frågade var den tredje av hans böcker i en serie var fick jag skamset fråga "vad har den för färg...." Insåg då hur knasigt det kunde bli och ändrade tillbaks. Mina hobby, trädgårds o kokböcker står dock i färgordning. Gott nytt år på dig o familjen!

http://maloppas.tradgardsblogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25
26
27 28 29 30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se