Direktlänk till inlägg 29 december 2007

Glad för det lilla!

Av Persilja - 29 december 2007 16:02

Ja, så har jag varit med på en skatetävling för första gången. Roligt att se hur det går till. JAG var inte med om nu någon trodde det. Nä, den äldste deltagaren var kankse 15 år och den yngste 9 år. Min 11-åring som knappt sovit i natt för att han längtade så och var så pirrig ångrade sig i sista stund och drog sig ur. Han satt med mig i publiken istället.  Publik och publik, det var de andra åkarna plus jag och tre av mina barn plus tre andra föräldrar till åkare. Tävlingen gick till så att de tävlade två och två genom att den ena gjorde ett trick och den andra skulle sätta det på två försök. Först som förlorade fem gånger åkte ur. Sen gick de som vann vidare i final och till slut stod det mellan två stycken. Det är roligt att se hur duktiga de som vann var. Jag vet ju hur mycket träning och nötning det ligger bakom. Nästa gång vågar nog sonen vara med när han nu sett hur det går till. Vår stad har precis fått en skatehall. Det håller på att byggas ramper och annat  av två engagerade föräldrar och några åkare. Den har varit öppen sen den 21/12. Skojigt att det går att åka även på vintern nu. I Kiruna fanns det en inomhushall så det har varit något vi saknat här.

Kameran, diskmaskinen, dammsugaren, kylen är fortfarande trasiga eller på väg att gå sönder. Tvättmaskinen kom dock igång igen. Hurra. Man får vara glad för det lilla. Som nu när jag ska få sätta mig vid dukat bord. Hur glad är jag inte för det? Även om det är tacos, vilket det känns som att jag får skörbjugg om jag äter en gång till. Det är 13-åringens absoluta  favorit och när  han kockar blir det alltid det. Eller ibland (var tionde gång kanske) spagetti och köttfärssås. Men som sagt det gäller att bli glad för det lilla. Och det blir jag!!!

 
 
kicki

kicki

29 december 2007 18:02

Fy va tragiskt när allt verkar gå sönder, det är så typiskt att allt kommer på samma gång, fick du igång kameran till skatetävlingen...
Hoppas nu att pommac är bättre i maggen, vår diarrehund är bättre för tillfället...
kramen på dej, kicki

http://kickilettenstrom.blogg.se

 
Pippi

Pippi

29 december 2007 20:16

Vilken härlig dag, när som på de (fortfarande) bråkiga maskinerna! Men det gäller, som du säger, att glädjas åt det lilla. Vad sugen jag blev på tacos, förresten. Måste definitivt skriva upp det på matlistan för kommande vecka. Vad gott med alla grönsaker!!!

http://langstrump.wordpress.com

 
Gerda-Thyra

Gerda-Thyra

30 december 2007 10:45

Kul med skatetävling! Näst älste sonen var en idog skatare förr, han till och med vann några tävlingar och kom även 2:a några gånger... gissa VEM som höll på att spricka av stolthet då....fniss
Idag så är det framför allt ena lillebrorsan som har axlat manteln, ivrigt påhejad av "skatekungen" själv..!

Tittar in för att önska dig och de dina
ETT RIKTIGT GOTT NYTT ÅR och att det nya året för med sig en väl fungerande maskinpark så småning om... ( vår diskmaskin har också lagt av... trist!)

http://gerda-thyra.bloggagratis.se

 
Maria

Maria

30 december 2007 11:03

Hej
Jag har ju läst din blogg sedan i somras och tycker så mycket om den. Jag har bara skrivit någon enstaka kommentar.Men jag har ett sånt behov av att få läsa om någon annan som har fyra barn och som ärligt berättar om sitt liv.Men iallfall så tror jag att det är du som nu fått mig att starta en egen blogg. Den blir nog inte alls så där personlig och öppen som jag skulle vilja att den skulle bli. Jag hoppas att det går bra att jag länkar till din sida. Julhälsningar Maria i Umeå

http://mariasrum.blogspot.com

 
Ingen bild

Persilja

30 december 2007 14:40

GerdaThyra: Gott NyttÅr på er också!!!

Maria: Tack för vänliga ord, de gav mig kraft! Kul att du skaffat egen blogg. Ska kika in strax!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25
26
27 28 29 30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se