Direktlänk till inlägg 28 december 2007

Diaréekalas!

Av Persilja - 28 december 2007 21:47

Som sagt, makterna är mot mig. Eller så leker någon "testa tålamodet" med mig. Någon big alien som jag är leksak till.

Pommac har diarée eller i allafall väääldigt smetigt bajs. Det fastnar varje gång en stor blaffa bajs (uuuurkbläääääääkrääääk) i pälsen utanför rumphålet på honom. Två gånger har han hunnit komma in och sätta sig på mattor för att liksom torka av rumpan. Stora bruna stinkande fläckar blev det. På två mattor. Han vill ut hela tiden. Duktig som inte gör nåt inne. Han skyndar sig till dörren och slår i klockan. Han kan det där med att ringa i klockan klockrent nu. Det är inget tvivel. Han vet exakt vad det betyder. Ringa klocka= någon av oss kommer ALLTID och öppnar dörren. (Undrar vad han kommer atttänka när han är ensam någon gång och ringer i klockan!?) Jag har puffat och knuffat honom in i duschkabinen och duschat ändan på honom. Grymt förnedrande, jag vet! För att inte tala om när jag fångar in honom efter varje tur ute och spanar in rumpan med hushållspapper i högsta hugg. När jag torkar honom i rumpan ser han INTE glad ut. Mycket stött! Få se om han ska ut hela natten. Det verkar ju vara en sååån dag!

B har också haft problem med tingen idag. Någon fler som känt av skämtsinnet hos "någon" därute?

 
 
Ingen bild

Garbo

28 december 2007 22:28

Hej i sena timmen..haha känner igen detta m bajs i pälsen! ;)
Våran minsta fastnar det oxå därbak på och jag trimmar rumpan på henne,antingen tar du trimmern eller en trubbig sax o ansar lite runt öppningen,kletbajset kommer sig väl av all julmaten ;))
Våra hundar hade en riktig bajsdag på juldagen då dom fått smakat skinka köttbullar samt tuggat i sig märgben,e det jul så e det:)

/Kram

 
peace

peace

29 december 2007 11:04

Fy! Klipp där bak mitt tips också. Vår hund har aldrig (peppar peppar) varit dålig i magen förutom när han fick smaska på ett älgben det var tydligen för kraftigt. Kan det bero på att han alltid äter torrfoder aldrig något annat? Trist men kanske bra för magen../Gott Nytt År!

http://peace.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25
26
27 28 29 30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se