Direktlänk till inlägg 27 december 2007

Bästa Lantliv på länge

Av Persilja - 27 december 2007 14:43

Åkte in till stan och skulle sälla mig till alla andra shoppare men ångrade mig efter att ha kört förbi tre p-hus och flera parkeringsplatser och det stått "FULLT" på alla skyltar. Slutade snurra, tänkte "orka" och for till Storheden i stället. På H&M hade de skittaskig rea. Inget snyggt, bara fult. 11-åringen provade flera tröjor men ratade dem. Handlade lite kyckling och purjo och ska laga indiskt efter all julmat. Det blir gott. Dagens bästa blev när jag tömde brevlådan. Nya Lantliv och B har utan att säga nåt gjort bästa reportaget från underbara pitehemmet. Jag fick frossa i goda bilder av duktiga duktiga Linda, hurra! Bästa Lantliv på länge! Heja Norrbotten!

Alla ni som kan komma åt en Lantliv; kika på sid 90 och framåt! Där finns hemmet som borde vara mitt...

Eller där jag lätt kunde bo. Iallafall.

NU ska 9-åringen ha datorn. Det är nackdelen med jullov.

Datorn är AAAAALDRIG ledig när vi är hemma.
Vi har ett jullöfte. Hållt hittills. Vi ska åka skridskor varje dag på jullovet.


 
 
/B

/B

27 december 2007 15:08

Vavava? Har du fått Lantliv? och jag som prenumererar har inte fått dne äön *buhuu* kan du inte scanna in lite? Hur många sidor var reportaget på?
/B

http://lyckligagatans.blogg.se

 
kicki

kicki

27 december 2007 19:25

Vilket mysigt löfte ni har gett varandra...jag blir avundsjuk..har inte åkt skridskor sedan barna var små eller åtminstone ungdommar...kanske kunde fråga barnbarnen om de vill åka med mormor nån dag, men det är bäst att sätta på kuddar både bak och fram då...tanter kanske inte skall vara på isen...
Förra numret av Lantliv var också bra...jag bakade kakan där som heter Norrlandskaka, den är så himla god, gör den om du inte gjort den...jätte lätt och mycket populär...
sidan 33..
Ha det bra och fortsatt fin kväll.kramen på dej från kicki

http://kickilettenstrom.blogg.se

 
mariakoden

mariakoden

27 december 2007 23:42

Hållå...Har tryckt in NIO bra låtar på min musikblogg...Just for you!!!! ;)
Jo, jag har typ en läsare per dag.......det måste vara du!

Å Lantliv måste jag köpa...VEM kan vara med i den månne........=)

http://www.mariakoden.blogg.se

 
Rosie

Rosie

28 december 2007 07:42

Det är det värsta denna tid är att det är så mycket människor som vill ut och handla. Vad skönt ni har det som kan var ute och åka skriskor det kan vi inte här då får vi åka till ishallen. Ha det så bra, kjamen

http://bearclaw.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Persilja

28 december 2007 10:04

B: Du får den nog idag då! Jag som brukar få vänta längst! Men det var från sid 90-96. Jättefint!

Kicki: Jag tar det riktigt lugnt. Inga piruetter! Haha!

Mariakoden: Det är det där krögarparet Arnason...Bryggargatans ägare. Jag rusar in till uppdateradee mariakodens musik. Jag är en trogen själ!

Rosie: Ja, det har jag inte tänkt på...att det inte är självklart med is!

 
mariakoden

mariakoden

28 december 2007 11:56

Men ååå..Då måste jag köpa den!! Är det hemma hos dom eller är det från deras restauranger???
Deras hem är såååå fantastiskt snyggt så man dååånar......

http://www.mariakoden.blogg.se

 
/B

/B

28 december 2007 14:08

Jojo, i dag kom den äääntligen. Men i dag finns den i butik också. Urdpligt att inte prenumeranterna får den före? Skitposten. *morr*

http://lyckligagatans.blogg.se

 
Ingen bild

Persilja

28 december 2007 15:00

Mariakoden: Ja! Köp den klart läs och sevärt!

B: Vi som prenumererar ska ha den minst tre dar före tycker jag!!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25
26
27 28 29 30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se