Direktlänk till inlägg 24 december 2007

Tomtekonferens i Bensbyn.

Av Persilja - 24 december 2007 11:08

Så kom den då. Julafton.

Här är den och friden infinner sig på något sätt.

Vädret kunde ju ha varit bättre!!! Det blåser storm. Känns som en orkan ibland. Julgranen som varit fastfryst i snett läge har nu blåst loss. Frågan är vilket som såg bäst ut, en sned fastfrusen gran eller en liggande fastfrusen gran? (Ljusslingan är fastfrusen i marken...)

Även tomten är nedslagen.Pepparkakshuset lovade jag ju visa i all sin "glans". Skratta inte! Eller jo! Skratta! Min gåva till er idag. Ett eller flera skratt. Florsockret tog slut, minnet har inte funkat så jag har inte kommit ihåg att köpa mer så nu ser det ut som det gör. Nu får det vara.

Det skulle vara vårt hus. Men det blev mer nåt ryskt fångläger i förfall...

Bomullen som skulle vara snö försvann också från minneslistan...

Jaja, jul är det iallafall.

Alla tomtenissar har åkt fram. Hos oss blir det inte en liten smakfullt placerad tomte som framhäver tomheten i fönstret. Inget stilrent precis. Hos oss blir det mer tomteinvasion. Alla måste vara med. Ingen får vara i kartongen. Så det blir tomteträngsel i fönstret...

Tomtekonferens. De ser ut att ha rätt trevligt va?

Tomtarna är ärvda av gammelfarmor och gjorda av fyrabarnsskaran genom åren.

De MÅSTE fram.

NU ska jag gå och göra lite julmatsförberedelser och duka. Sen får gästerna komma. Klockan 14, har vi sagt. Måste tända marshaller men det stormar ju, så jag vet inte om det funkar...

GOD JUL alla som läser här!!!!!!

KRAM!!!


 
 
Ewa

Ewa

24 december 2007 12:24

Jag gillar ditt fångläger skarpt! Lätt allergisk mot perfektion och gullegull.
Go' Jul!

http://fundringar

 
Ingen bild

Anne

24 december 2007 12:29

En riktigt god jul till dig och din familj (räknar automatiskt med Pommac i familjen). Granen ser ju rätt tjusig ut även liggande. Den liggande tomten däremot får mig att skratta lite, som om han hade sagt "Nu räcker det, jag sover!". Tomtarna verkar ha det mysigt sinsemellan på fönsterbräderna.

"Ryskt fångläger"... LOL

 
Lisa

Lisa

24 december 2007 22:52

Oh, my god kvinna vilken häftig julgransinstallation ni har, nästan snyggare än min! Jag har fått ull och nålfiltsnålar i julklapp, vad har du fått?

http://mittlillahus.blogspot.com

 
elaina

elaina

25 december 2007 11:15

Hehehehe-helt underbart pepparkakshus!
TomteArmén går heller inte av för hackor...
;0)

http://elaina.bloggagratis.se/2007/12/23/418037-en

 
Pippi

Pippi

26 december 2007 14:31

Coolt pepparkakshus och tomtearmé :) Tycker annars att det är dags att införa en ny tradition med liggande julgranar utomhus. Blir inte så mycket trassel med att få dem raka då ;) Vår har också blåst omkull ett x antal ggr den också, men nu tycks läget vara stabiliserat :)

http://langstrump.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25
26
27 28 29 30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se