Direktlänk till inlägg 11 december 2007

Kök klockan 15.00

Av Persilja - 11 december 2007 15:13

Ännu ett rafflande inlägg från fyrabarnsmammans späääännande liv!

Taadaa:

Redo för middagslagning!

Klockan 15.00

Håller väl till ca 17.30 nånting!

Och PJÖLLERMAJA; titta noga på bilden ovan. Jag HAR faktiskt en diskmaskin, även om jag förstår att du trodde att jag inte hade det. (Jag är inte HELT galen ändå...) Den hade någon glömt att slå på så när middagsdisken skulle fyllas, ja då hade sonen sån tur att diskmaskinen var odiskad. Så han slapp ju tömma och fylla den...

Ja, är inte livet uuuuuuunderbart!!!!!!!!!?????

 
 
Garbo

Garbo

11 december 2007 17:05

mmmm Längtan,ditt kök (hem) frambringar längtan i mig,nånting med barndomsminnen att göra.
Nu hade jag ingen egen bra familj så jag hängde mest hos andra och min granne Ann som hade 2 småttingar som jag alltid hjälpte henne med,älskade ungar redan då.
I gengäld tog hon med mig på museum och ut på landet,fick klippa klistra o vara kreativ mmmm så nu vet jag varför du bringar längtan med dina bilder :)

Pst bilderna nedan kunde vart mitt kök ;)
Här är det oftast kaos!

http://garbo.webblogg.se

 
Ingen bild

Persilja

11 december 2007 17:40

Garbo: Du kommer verkligen till kärnan! Det spelar ju ingen roll om det är fult, slitet, omodernt eller stökigt, bara det är tillåtande och vänligt...
Vilken fin granne du hade turen att bo nära!
Kram!

 
pjöllermaja

pjöllermaja

11 december 2007 18:10

puust! det känns skönt att höra =) blev rädd att du var en sådan där abitiös menniska som handiskade...jag är lättad =)

http://pjollermaja.bloggspot.com

 
Ingen bild

Annika

11 december 2007 21:27

Tusen tack för bilderna, både före och efter! Hade ett litet psykbryt tidigare över att jag formligen skyfflar bort skräp i huset, och det ser ändå ALDRIG städat ut! Och det är så j-a stökigt överallt, i alla förråd, garaget, trädgården... Längtar efter snön så att den kan dölja det som är utomhus i alla fall.
Tack för att du fick mig att känna mig mänsklig. Och nu ikväll ser det faktiskt riktigt vettigt ut här hemma!

 
IT-mamman

IT-mamman

11 december 2007 21:58

TACK för den sista bilden i inlägget! Tack! Om du visste vad mycket den betyder för mig. Så jag vet att det finns fler..
En liten kompisknatte sa "Oj, vad mycket disk ni har!" varpå maken visade honom vår pyttelilla diskmaskin. "Oj, jasså var det därför," sa knatten. Puh, den gången kom vi undan, men hjälp vad nervös jag är att det ska komma någon granne och se all vår disk.
Så tack än en gång. Får man skriva ut bilden och rama in den?

http://itmamman.wordpress.com

 
Ingen bild

Persilaj

12 december 2007 00:04

Annika; Det är ju det som håller en uppe, de där gångerna då det ser drägligt ut. DÅ grejerna står still ett tag...

IT_mamma: Kanske årets julkort till släkten? Låna du bara! Haha!

 
Rosie

Rosie

12 december 2007 07:37

Visst är det skönt när man har en diskbänk som syns, här hemma så vet inte barnen ibland vad man ska ha en diskmaskin till. De tycker det är lättare att ställa det på diskbänken. Du får njuta så länge det varar, ha en bra dag.

http://bearclaw.bloggagratis.se

 
Victoria

Victoria

12 december 2007 08:08

Men visst undrar man var alla grejer kommer ifrån, nyss har man röjt och sedan helt utan att man märker det så är det fullt av prylar igen?!??!?! När vi har städat tänker jag alltid att nu ska vi hålla det så här undanplockat så blir det mycket lättare att städa och man kan göra det lite oftare, men pyttsan, tre timmar senare är det fullt kaos igen!

http://vintage-victoria.blogspot.com

 
Clara

Clara

12 december 2007 08:21

Nu skrattar jag ihjäl mig.....:)
Du är inte klok Persilja......det finns INGEN som bjuder så mycket på sig själv som du gör....du är UNDERBAR! Ja...välkommen till verkligheten ...det är så här det ser ut om man har fyra barn och har NÅGRA andra intressen än att stå och torka och plocka hela dagarna! Känner igen "handgranatsröran" sedan tiden när alla barnen var hemma och livet var hektiskt....japp, exakt så här såg det ut...jag minns det nu!
Jag älskar dina "välkommen till verkligheteninlägg" KRAAAAAAAAAAAAM

http://claraslinneskap.blogspot.com

 
Ingen bild

Persilja

12 december 2007 10:56

Rosie: Nä, den där diskmaskinen verkar vara vääääldigt komplicerad. Tänk de som är tekniska snillen så fort ngn roligare maskin finns i närheten...

Viktoria: Så sant som det är sagt...

Clara: Det vore ju synd. Om du skrattar ihjäl dig alltså. Men får jag fråga; saknar man det verkligen sen eller är det bara puuuur lättnad??? Eller är det lika stökigt fast man kan inte skylla på barnen...?

 
Anna Stilla

Anna Stilla

12 december 2007 11:20

Jag älskar ditt kök... Det ser så varmt ut, så familjärt.

Vet du, jag har en likadan lampskärm (den där broderade) som du. Och så har jag en likadan kakburk (den med tre våningar i tre färger). Burken hade min käre Magnus gömt i ngt skåp. Men jag har hittat den, dikskat och fyllt med kakor. Jag tänkte att indroppande gäster skulle bjudas på kakorna ur den fantastiska burken.

Men medan alla sover så dricker jag te, läser och äter kakorna själv. Först från den översta våningen, sedan den andra och sist från bottenvåningen.

Indroppande gäster bjuder jag på mackor istället.

http://www.annastilla.blogspot.com

 
Ingen bild

Persilja

12 december 2007 11:33

A-S: Ja, det gäller att äta i rätt ordning så att den inte blir för topptung...

 
Lisa

Lisa

12 december 2007 16:29

Har sagt det tidigare, men gu så snyggt med stjärnorna!

http://mittlillahus.blogspot.com

 
therre

therre

13 december 2007 18:27

TACK! TACK TACK TACK!!! Nu kan jag tänka på den där bilden när jag tycker mitt kök ser stökigt ut ;)

http://www.therre.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25
26
27 28 29 30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se