Direktlänk till inlägg 2 december 2007

Labradoodle träff!

Av Persilja - 2 december 2007 14:35

Pommac har haft släktkalas. Labradudelträff. Hans mamma Bella var här:

Hans pappa Gabbe var också här (storpudel):

Alldeles nyklippt så han ser slimmad och smal ut bredvid alla lurvbollar. Sen kom det sex stycken syskon också. Sammanlagt med Pommac blev det 9 hundar.

De fick rumla runt fritt först i nån halvtimme.  Vi fotade 178 bilder och på EN kan man se alla nio hundar samtidigt, och då var vi tvungen att koppla dem:

Alla är svarta utom en som är brun. (Närmast kameran.)

Det var hur kul som helst det här!!!

Jag tror alla som kom tyckte det var lika kul som jag. Barnen älskade det. Till och med 13-åringen pallrade sig upp före 11 för att inte missa eventet. 

Vi gick in i värmen sen och jag hade stäng dörrarna till barnens rum så det var bara kök, hall och vardagsrum som var öppna. Det blev stundom trångt!

Härligt att se dem traska runt och sniffa på varann. Enda "problemet" som uppstod var att Gabbe (pappan) var lite FÖR intresserad av mamma Bella. Han mindes väl hennes ljuva doft och fattade inte alls varför hon var så ilsk på honom. Hon skällde och bet efter honom allt vad hon orkade för att markera men han gav sig inte. Så den stackarn fick sitta bunden vid en dörr. Där satt han och darrade av upphetsning och gnällde och tyckte synd om sig själv. Sen läxade Bella upp sina uppnosiga alltför närgångna valpar också. Stora som små. Drottning av träffen var definitvit mamma Bella.

Pommac var mest bara urlycklig. Han rumlade runt och njöt av det celebra besöket. Nu efteråt sover han som en klubbad oxe. Mitt på hallgolvet får vi kliva över honom.  Det var många barn och hussar och mattor också.

En allt igenom perfekt dag! 

 
 
/B

/B

2 december 2007 14:54

Undrar om mitt meddelande gick fram, eller? Såhär skrev jag: Gu va´kuul det ser ut, Man önskar nästran att man hade en labradoodle själv så man fick vara med. Nästa gång kan väl Systrarna Sol vara göstartister?
:-)
Visst vet du att jag gjort hemma hos-reportage hos Gabbes matte Malin?
/B
www.lyckligagatans.blogg.se

http://www.lyckligagatans.blogg.se

 
Ingen bild

Persilja

2 december 2007 15:20

B: Labradoodlarna behöver leka nåt vid nästa träff, vad sägs om "mosa syrran och solbritt"? Hu! Skulle bli alltför nervös om dina små skatter skulle springa lösa där bland elefanterna...

 
Lilla My

Lilla My

2 december 2007 15:48

oj vilket hundliv....:-) ett riktigt släktkalas.Ha det bra

http://myslivochhem.blogspot.com

 
Ingen bild

Anki o Bella

2 december 2007 16:20

Hej.
Tack för en trevlig träff med alla glada vovvar. Ha det skönt nu i kväll och njut av första advent.Pommac kommer nog att sova hela kvällen.

 
Ingen bild

Anki igen

2 december 2007 16:24

är det ok om jag tar lite bilder????

 
Ingen bild

Persilja

2 december 2007 17:44

Lilla My: Du oxå!

Anki: Oj, vad kul att du kommenterar! Det är helt okej att du tar bilder men jag ska skicka bättre till dig. Vi tog 178 stycken!!!! Det kommer kankse under morgondagen!

 
kicki

kicki

2 december 2007 21:16

Å vilken mysig dag ni verkar ha haft..kul att så många kunde komma...skulle tro att ni sover skönt alla inatt efter denna dag.
Kram på dej från kicki

http://kickilettenstrom.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25
26
27 28 29 30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards