Alla inlägg under november 2007

Av Persilja - 8 november 2007 14:56

Åååå, jag vill också göra som Lisa med flera! Dvs dela ut nåt jag gjort själv till tre som kommenterar. Kolla hos Lisa får ni se!

Nu är det ju lite fubbigt för alla de som jobbar som inte kan läsa bloggar på dagtid så istället för de tre första kommentarerna tar jag kommentar nummer 5, 7 och 9.

Jag har ju kommentarer som jag måste godkänna först och de kommer i precis den ordning de kommer in. Jag kan alltså inte "fuska" med detta. Så skriv en rad får du en liten hemgjord present om du har tur. Kanske inte direkt men så småningom. Blir du kommentar nr 5 eller 7 eller 9 så vinner du! Spännande va? Undrar hur många som kommenterat JUST nu??? Kanske 4 eller 6 eller 8 så då har du chansen!!! Och jag godkänner alla kommnetarer först när minst nio kommenterat. Så det går inte att se, när det är dags!

Nå? Vad väntar du på?

Bild lånad från nätet. 

Av Persilja - 8 november 2007 10:18

Hjälp! Jag har slarvat bort fyllnadsvadden! Hur kan man tappa bort nåt som är så stort? Vart har jag stuvat bort det inför senaste panikstädet???

Hittar jag det ska jag fylla mina mobiler jag syr. Baby mobiler med bland annat geometriska former. Men jag måste hitta vadden!!! 

Av Persilja - 8 november 2007 09:17

Tyckte barnen! Och hunden.

Pommac glömde bort att morgonkissa. Först var han tvungen att äta upp all

vaniljglass som någon kastat ut över världen. 

Av Persilja - 7 november 2007 21:55

Jag blev alltså nöjd med min rosa vägg. Den är varm och inbjudande.

Och så skönt med enfärgat!!! SÅ vilsamt mot det röriga avrivna tapeterna vi levt med så länge.

Färgen är lite gammaldags på nåt sätt. Som man målade kök förr med linoljefärg.

Denna bild är utan blixt och nu kommer samma bild med blixt:

Det visar rätt bra hur färgen växlar från dagsljus till kvällsljus. Ljus på dagen mörk på kvällen...

Imorgon invigs matplatsen lite halvfärdig sådär med middag för min bror från Älvkarleby samt mina föräldrar. Jag ska laga en italiensk rätt som låter ganksa konstig men är jättegod. Jag tror den kallas Fläskfilé Tonnato. Det är ungstekt (helstekt) fläskfile med tonfisksås. Man mixar tonfisk med olivolja bland annat till en len sås och serverar kall till kall uppskuren fläskfilé. Jättegott!


Av Persilja - 7 november 2007 15:57

Matplatsen är färdigtapetserad. Jag är helnöjd! Jag är SÅ glad att jag tog rosa! Tack till Elaina som tyckte jag skulle måla efter en våg jag köpte för ett tag sen. Det tipset fastnade i mitt undermedvetna! Till och med maken sa spontant och förvånat "Vad snyggt det blev" och min pappa som är 71 år var helt såld på färgen som ju kanske är en typisk tjejfärg i hans generation.

Jag har inga bilder på helheten ännu eftersom det är kaos där ännu men en bild från själva uppsättningen finns där man kan ana nyansen.

Allt vitt, taket fönstret blev så fint till. Nu ska jag måla den blålaserade pärlsponten vit och även golvlister och hörnlister ska bli vita.

Snart.


Av Persilja - 7 november 2007 08:32

HUR ska den här dagen bli???

TVÅ gånger efter varann har kaffefiltret vikt sig och bara teliknande vatten har kommit ner i koppen. Nu håller den på att brygga tredje koppen...

Grrrr! Dottern glömde täckisarna hemma så jag måste köra iväg med dem och om 15 minuter dyker pappa upp för att tapetsera. Men jag bara MÅSTE ha min kaffekopp och stund med tidningen först. Mitt i värsta morgonstressen, de där sista två minutrarna då jag eldar på barnen allt vad jag kan för att komma ut genom dörren i tid, precis då, när jag låter som mest befallande öppnas dörren och en reparatör står i dörren. Han ska sätta gas i en värmepump som vi installerat i garaget. Han vill bli visad och hela tidsplanen kraschade.

Men sen sprang vi till skolan och precis när vi nådde fram till skolgården ringde det in. Och nu strular kaffebryggningen. Och dan har bara börjat...

Av Persilja - 6 november 2007 22:12

Ja förlåt om jag gör reklam nu, men det första jag kom att tänka på var att det finns bara EN av varje.

Så varje klänning är unik i min butik. (Och se ett rim blev det också!)

Av Persilja - 6 november 2007 19:47

Dotterns favoritklänning har jag tidigare sytt om till en kjol och resten, överdelen har jag idag sytt om till en klänning.

Den kan köpas i min butik. Kul att kunna återanvända!!!

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se