Direktlänk till inlägg 30 november 2007

Ett rum målat!

Av Persilja - 30 november 2007 23:31

Istället för att inte göra nåt som jag hade planerat ikväll så hamnade jag med en roller i handen...

Jag har äntligen målat 9-åringens rum. Ironiskt nog samma dag som han flyttade ut ur det. Han har nu flyttat upp på övervåningen och tagit över 11-åringens rum som är vildrosrosa. Och 11-åringen ska bo i det som jag nu målat havsturkosblått. Jag tror att jag är jättenöjd med färgen. Måste se den i dagsljus innan jag bestämmer mig men den såg ganska fin ut. Den är grönturkosblå. Blev lite mörkare än vad jag tänkt men det är ändå rätt okej. Ska fota i morrn och visa. NU ska jag stupa i säng. Är SÅÅÅÅ trött!!!

zzzzz zzzzzzzzz zzzzzzZZZZZZZZZZZZZZ zzzzzzzzznark....zzzzzzzz.....

 
 
Lilla My

Lilla My

1 december 2007 09:28

Vilket underbart färgglatt sinne du har...Hoppas att du sov gott.Ha de´!

http://myslivochhem.blogspot.com

 
Ulle

Ulle

1 december 2007 10:13

Vad duktig du är!!! En fredagkväll och allt.

Vi städar, lägger klinker och rensar och röjer idag. Ungefär som alla andra lediga dar....:p

Ha en fin helg! Kram

http://bergatrollen.se

 
Lotten

Lotten

1 december 2007 11:03

Oj, vad du är flitig! Försök att ta det lite lugnt nu till advent ;-)

http://ornnastet.blogspot.com

 
Ingen bild

Persilja

1 december 2007 11:15

Lilla MY: Ha det bra du me!

Ulle: Ja, ibland får man ryck.

Lotten: Tack ska göra det!

 
Lisa

Lisa

1 december 2007 15:05

Du är ju helt galen, har du målat ett rum nu igen! Hur hinner du, jag har inte ens fått upp ljusslingan i världens snedaste gran ute...

http://mittlillahus.blogspot.com

 
maloppa

maloppa

1 december 2007 16:40

Va läckert med turkosblått! måste få se...
Själv har jag varit i skogen o plockat mossa o lummer till adventspyntet och satt 17 åringen på att göra middag - dillkött o potatis, inte det snabbaste direkt men då kanske han lär sig att maten inte bara ploppar upp på bordet!
Nu har jag fått upp nästan alla ljusstakar o stjärnor, fattas bara köket. Sen ska jag faktiskt ta ett glas vin och sätta mig och pyssla. Ha en härlig lördagskväll!

http://maloppas.tradgardsblogg.se

 
Ingen bild

Persilja

1 december 2007 18:41

Lisa: Jag går på skumtomtar! Finfint bränsle!

Maloppa: Åååå, kan man plocka lummer ute? Visste jag inte...Finns nog inte norr om dalälven.
Mys på i lördagskvällen!!!

 
mariakoden

mariakoden

1 december 2007 23:41

Tjena! Om du är ute efter NOLL julpynt så är du välkommen till mig....hade tänk ta fram barnens luciatåg men äääää....vi slappade istället.....
Folk blir nästan chockade när man inte har en massa tomtar framme.....-Men tänk på baaarneeeen, säger de!
Suck! Våga vägra julpynta får bli din å min slogan va???

Hoppas du får lite sömn i natt.....få se om vi kommer å hälsar på i morron, ska åt ditt håll =)

Jobba på!

http://www.mariakoden.blogg.se

 
Ingen bild

Persilja

2 december 2007 08:39

Mariakoden: Välkommen att busa runt med minst 8 stora lurviga bestar! Labradoodleparty blir det här!

 
/B

/B

2 december 2007 11:37

Nåååå, nu vill vi ju se resultatet?! Upp & hoppa!
:-)

http://www.lyckligagatans.blogg.se

 
Bettina

Bettina

30 november 2008 12:03

Vilken fin blogg du har, gillar att du har det så personligt!
Kika gärna in hos mig! Har en nystartad blogg om mitt jobb och hobby som illustratör!

http://www.bettinadesign.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se