Direktlänk till inlägg 30 november 2007

Äntligen fredag!

Av Persilja - 30 november 2007 09:55

Skönt att det snart är helg. Då ska mina axlar ner en decimeter. Jag fattar inte varför jag är så stressad. Jag ska andas med djupa andetag och inte tänka på allt jag aldrig hinner utan istället på allt jag faktiskt hinner.

Helgen har inga måsten annat än att vara lite social och trevlig med min kompis 13-åriga dotter som valt att sova över här då hennes mamma och pappa ska på firmafest i annan ort. Sen på söndagen har jag ju då labrapudelträff men det känns verkligen BARA kul. Det kommer att vara så kaotiskt och rörigt och härligt galet att ingen hinner spana in stöket.

Men NU måste jag jobba på så att jag får ta helg.

Jag har förresten på morgon varit på treornas adventssång som bjöds i gamla missionshuset som nu är skolans musiksal. (Fantastisk musiksal med altartavla och allt!!!) Deras musiklärare är en sån där eldsjäl som bjuder på sig själv och klassen sjöng med full hals. Lät otroligt bra. Stod där med en stor klump i halsen och var tvungen att tänka på allt möjligt roligt för att inte börja stortjuta. Det var sååååå stämningsfullt. 
 
Ingen bild

/B

30 november 2007 10:45

Åh, det finns ingenting i musikväg som slår barnens sång till jul och avslutning. Jag gråter alltid till "Stjärnorna lyser i natten nu, himmelen sänker sig ner över jorden" (elelr hur den nu går. Storbölar gör jag när de kommer till "För de som inte längre finns hos oss, tänder vi nu ett bloss ..."
*snörvel*
/B
www.lyckligagatans.blogg.se

 
Ingen bild

Persilja

30 november 2007 11:26

B: Och det är ju SÅÅÅÅ pinasamt att ha en morsa som bölar!!! Så man får verkligen skärpa sig så att man inte blir portad från deras uppträdadnen! Men jag förstår att du bryter ihop. Det var en lärare som grät och det var femmornas stora samtalsämne på vägen ut. Såååååg du! Åggggguuuuuvaaaanöööööööördigt!!!

 
Garbo

Garbo

30 november 2007 11:37

jag e lika blödig som dig,klarar inte att se sonen uppträda fast man e stolt så man spricker,klumpen växer o tårar tränger,numera får man inte komma fast avslutningen i klass 9 ska firas förståss! :D

Ja stressa ner,upp med fötterna o kura i en filt koka lite te' o tänd en brasa och gör absolut ingenting mera ;)
Ha en skön avkopplande helg!
/Kram

http://garbo.webblogg.se

 
Ulle

Ulle

30 november 2007 11:57

Åh, vad mysigt med konserten. Det är ju en perfekt start på helgen. Man kanske alltid skulle sitta en stund och varva ner på fredagar. *s* Jag får också tänka på en massa roligt på avslutningar etc. Men visst kommer det en och annan tår..... Huvva!

Nä, nu ska jag vidare i kaoset. Städar gör jag minsann. Har fått upp ångan nu så det är bäst att inte göra datapausen för lång! *jesapetter*

Trevlig helg! kramen!

http://bergatrollen.se

 
Ingen bild

Persiilja

30 november 2007 12:30

Garbo: Tack, ska försöka, men det är int så lätt...med fyra, ja fem med Pommac, sex med karln (hm!) ständigt hungriga typer...

 
Jenny

Jenny

30 november 2007 12:30

Jag grinar alltid när barnen sjunger, oavsett om det är vid jul eller på skolavslutningen. Försöker diskret torka bort tårarna... De är ju så sööööta!

Ha en härlig 1:a advent, med hundträff och allt! Kramar Jenny

http://www.seasidelivingbyus.blogspot.com

 
Ingen bild

Persilja

30 november 2007 12:31

ulle: Oooo sån tur att vi lärt oss ta datapuser! Det skulle kvinnfolket gjort för länge sen!!!!

 
maloppa

maloppa

30 november 2007 20:09

Härligt att få vara med och lyssna.... Min stora kille på 13 var med i kyrkokören när han var mindre och han är otroligt tonsäker och sjunger väldigt vackert. Tyvärr slutade han för några år sedan. Idag träffade jag mitt ex för överlämnande av barn och då frågade han honom: "Inte ska väl du vara med i något luciatåg - va?" sagt med en rejäl portion ironi som om han vore helkorkad om han nu valde att göra det. Blev riktigt förbannad på honom men svalde min ilska inför barnen. Det är väl upp till dem vad de vill delta i eller ej. Nu får jag rå om stora killen hela helgen, skönt då det var ett tag sedan, har inte heller något speciellt inplanerat. Ha en härlig helg tillsammans med familjen!

http://maloppas.tradgardsblogg.se

 
Ingen bild

Persilja

1 december 2007 11:17

Jenny: Tack detsamma!!!

Maloppa: Min 9-åring sjunger också klockrent. Och älskar att sjunga, men icke att han vill gå i kör eller nåt. Så han sjunger hemma...
Män som tycker att sjunga är nåt tjejigt har ju missat en hel del i sitt liv...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se