Direktlänk till inlägg 29 november 2007

Ny hemsida: underbaravovve.se

Av Persilja - 29 november 2007 18:45

Och nu blir det reklam:


Men BRA reklam.

Så spring inte iväg och sätt på kaffe eller nåt!

Ni bara MÅSTE gå in på en ny hemsida som två 13-åriga tjejer suttit och knåpat ihop. (Den ena är min brorsdotter, skryt skryt!)

Det är en hemsida om hundar som är under uppbyggnad så mer raser och annat roligt kommer att tillkomma. Jättefina bilder! Titta bara på öppningsbildens Jack vars ögon man kan drukna i!


Tipsa också alla ni känner!!! Genast!


 
 
/B

/B

29 november 2007 20:49

Vad kul , de ska jag kolla in NU!
=)
/B

http://www.lyckligagatans.blogg.se

 
kicki

kicki

29 november 2007 21:16

Vilken mysig hemsida tjejerna har gjort och va kul att de intervjuat dej och Pommac....
Ha en bra kväll, kramen från kicki

http://kickilettenstrom.blogg.se

 
Clara

Clara

30 november 2007 09:16

Jag ska tipsa min dotter som älskar hundar....det var en fin sida som tjejerna jobbat ihop...duktiga!!!!
Om du frågar min katt Moltaz....så gillar han inte hundar..han tycker att de luktar illa ...låter för mycket...och dreglar onödigt mycket...för ingenting:)

Bara en parantes så där...han bad mig ta med det här så att det blev lite jämvikt i kommentaren ...så det inte sklle bli för mycket hundprat.

Har du också svarta hål i din hjärna.....välkommen i klubben.....
Jag tror vi har för mycket i huvet samtidigt, man tänker på hantverket, ungarna, vad man ska ha till middag, samtidigt som man hänger tvätten med högerhanden och pratar i telefonen med vänsterhanden och torkar bort kaffefläcken på golvet med högra strumpfoten......men vad gör den vänstra strumpfoten då?....Den är långtidssjukskriven för utbrändhet, för den har plockat upp för många tvättklämmor som ramlat ner på golvet....
ha en bra dag min kära Persiljekvist.....se till att inte ramla ner i ett av de där svarta hålen bara, det är lätt hänt menar jag , eftersom man hoppar omkring på en fot eftersom den andra är sjukskriven, ja jisses!!!!!......KRAAAAAMMMMMM

http://claraslinneskap.blogspot.com

 
Ingen bild

Persilja

30 november 2007 09:46

Clara: Kunde INTE ha sagt det bättre själv. huvvet på spiken! Exakt!
Just det!
För det ÄR så. När jag sitter på toa passar jag på att borsta av värsta smutsen på tvättstället och med andra handen plockar jag upp allt skräp som inte hamnat i tvättkorgen...det är sjukt...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se