Direktlänk till inlägg 28 november 2007

Sitt!

Av Persilja - 28 november 2007 09:04

Har ett rätt tight schema denna vecka och ska dessutom försöka klämma in ett rumsbyte. 11-åringen och 9-åringen vill byta rum och det känns som en bra idé och det är lika bra att göra det medan de vill. Det skulle nog lösa en del konflikter som uppstår med jämna mellanrum. 13-åringen har nämligen ett genomgångsrum och 11-åringen har rummet innanför. 11-åringen är SUPERsocial och har kompisar hela tiden och nästan jämt någon som övernattar. Det är mindre kul för 13-åringen som är hemma själv mest. Allt spring som blir genom hans rum är inte så kul jämt. Men nu vill alltså 9-åringen ha det rummet därför att man får skejta därinne. Det är en ful skruttig plastmatta där som det inte gör något att den blir nött av skejtandet. 11-åringen älskar ombyte och vill gärna ha 9-åringens rum som finns på nedervåningen. Han överger alltså sina rosa väggar nu. Men 9-åringen vill gärna ha "vildrosväggar" så det går bra.

Jag tror att de hemska hormonerna lämnade mig i morse i mitt sista vrål. Pommac har fått friheten att gå ut på gården själv, fri, och har duktigt kommit tillbaka. Dock ej på inkallning (det funkar inte alls) utan på ignorans. Jag släpper ut honom och stänger dörren. Efter ett par minuter vill han in i gemenskapen igen.

Det är jätteskönt att det funkar igen!

Men i morse när det var dags att följa barnen till skolan tog han sig friheter och kutade ut själv utan tillåtelse, smet ut när en öppnade dörren. (Han måste vara kopplad när vi går till skola, dels för att vi går över en stor väg, dels för att vi träffar barn hela tiden vilka han hoppar på i glädjefnatt om han är lössläppt.) Jag var stressad för att vi var sena och kände att jag blev arg, ropade "Pommac! Stanna!" vilket han inte gjorde. När jag närmade mig honom stack han. Då blev jag riktigt ilsk och tog i från fötterna och vrålade (så att alla pmshormoner användes upp) SSSSSSIIIIIITTTTTT!!!!!!! och han satte sig förskräckt (vilket säkert alla hundar på en kilometers avstånd  också gjorde. Jag tror till och med maken satte sig därinne för säkerhets skull.)

Sen dess har jag känt mig riktigt mild i sinnet.

 
 
Garbo

Garbo

28 november 2007 09:40

Ojoj jag e precis i samma mood,känner mig explosiv och allt bara jäklas mest hela tiden,till råga på allt fick jag snuva o en grann röd finne på näsan igår!

Från ena till det andra,är det ett fönster invid listen? Häftigt!

Må så gott/Kram

http://garbo.webblogg.se

 
helga gapflabbar

helga gapflabbar

28 november 2007 09:47

Beskrivningen om hur du fick Pommac att sitta är klockren!!

http://www.helga1.bloggagratis.se

 
Ulle

Ulle

28 november 2007 10:02

Ja, jag hörde när du ropade så jag sitter ner ännu. Vågar inte resa mig förrän jag ska åka... ;)

Härlig färg på väggarna! Jag tycker det är bra när man byter rum här hemma. Det är enda gången man får rensa och röja och städa ordentligt. :) Vi har precis bytt några rum och är även en sisådär 10 - 15 sopsäckar fattigare. *fridens*

Ha en finfin dag!

http://bergatrollen.se

 
Ingen bild

Persilja

28 november 2007 11:28

Ulle: Okej, sping och lek nudå! Duktig kicka!

Garbo: Det är snedtaksvägg och ett fönster vid golvet.

Helga: Härligt!

 
Ingen bild

Anne

28 november 2007 11:36

"Jag tror till och med maken satte sig därinne för säkerhets skull". - LOL!!! :)

 
essko (heminnerlig)

essko (heminnerlig)

28 november 2007 13:43

hahaha:D Är hunden en särskilt busig ras? Kan inget om hundar men nu har jag läst flera gånger att du verkar ha ett väldigt sjå med den....verkar jobbigt! men tydligen har ni rätt kul också emellanåt...:)

http://heminnerlig.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se