Direktlänk till inlägg 24 november 2007

När jag mötte Lisa!

Av Persilja - 24 november 2007 16:33

Jag pallrade mig till lokalen där Lisa skulle finnas, jag var otroligt tuff eller hur!

Kom till en varm och mysig lokal fylld med fantastiska hantverk gjorda av en kreativ familj. Lisa, Lisas mamma och Lisas syster. Otroligt fina och proffsiga saker!

Mamman hade mattor och dukar bland annat. En röd/vit matta jag verkligen vill ha. Ska spara till den!  Lisas syster hade smycken som var fantastiskt fina. Köpte ett halsband. Ska fota och visa!

Och Lisa hade sina underbara välgjorda dockor  och nåldynor upplagda som små delikata bakelser. 

Lisas mamma och syster var jättetrevliga. Och jag var "känd", fniss. De visste vem jag var. Vem Persilja var. Märklig känsla.

Men Lisa då, undrar ni otåligt, hur var det att träffa henne då?

JO, det var så att jag inte träffade henne!

Typiskt nog var HON inte där.

När jag nu pallrat mig dig hade hon slunkit upp på stan.

Så vårt möte uteblev!

Snopet va! 


 
 
maloppa

maloppa

24 november 2007 17:03

Va synd, när du laddat så! Men besöket verkade ju inte vara helt förgäves ändå...
Jag har träffat flera bloggare irl och det har varit hur kul som helst, känns ju som om man fått en ganska bra bild av varandra via bloggarna. Nästa helg öppnar en bloggare butik i min lilla stad så då kommer jag gå in där och kika, naturligtvis kommer jag presentera mig, känns inte riktigt att gå runt o "smygkika".... Ska bli jättekul!

http://maloppas.tradgardsblogg.se

 
/B

/B

24 november 2007 19:30

Jag blir nyfiken (som Nicke haha)! VAR skulle ni träffas? Vad har jag missat? Ngn spännande hantverkstillställning?

http://www.lyckligagatans.blogg.se

 
Lisa

Lisa

24 november 2007 20:37

Förlååååt!!!! Jag skulle ju bara och köpa strumpbyxor... Snälla kom i morrn om du har tid och ta med dig Pommac. Men jag förstår om du inte har tid att flänga runt till personer som inte ens behagar vara hemma när gästerna kommer. Och inte hade jag en mobil med mig heller, den är trasig.

http://www.mittlillahus.blogspot.com

 
Ingen bild

Persilja

24 november 2007 21:09

Lisa: Ja, din rackare! Vet inte om jag klarar av att uppbringa nog mycket mod igen-hahaha!
Men jag kan kanske ta en promenad i stan lika gärna som i byn med doggen. Inte för att han gillar stan. Vi får se!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se