Direktlänk till inlägg 13 november 2007

Undrar...

Av Persilja - 13 november 2007 09:01

Men! Kom precis på att Pommac kanske har samma som barnen? De hade ju ont i magen och huvudet. Tänk om det är det? Han kräktes två gånger i natt. Bara lite men dock. Han fick ligga utanför buren för första gången i natt när jag varit ut med honom klockan halv fem. Jag tänkte att då har han ju nyss kissat. När han då började hulka för att kräkas sprang han nerför trappen och kräktes vid dörren. Duktigt va! Jag blev så glad. Han har ju verkligen förstått då. Ute förorenar man. Duktig voffsing!

Tre av barnen gick till skolan idag. De var så pigga igår. Dottern var hängigare och fick stanna hemma idag igen. 

Nä, nu grät han igen!

Måste nog ringa veterinär! 

 
 
Victoria

Victoria

13 november 2007 09:23

Men usch vad oroligt! Jag hade nog också kollat med veterinären, för säkerthets skull! Skönt att tre av barnaskaran mår bättre, jag har en 10-åring hemma som har kräkts, bara en gång tack och lov, men som klagar på ont i magen. Det är mycket magskit (haha)just nu!!

http://vintage-victoria.blogspot.com

 
Lisa

Lisa

13 november 2007 11:54

Det är så hemskt då ett djur har ont och inte kan säga var, jag lider med dig och Pommac. Förhoppningsvis är det magsjuka, men kan djur smittas av människor?

http://mittlillahus.blogspot.com

 
Ingen bild

Persilja

13 november 2007 12:03

Lisa: Vi har varit på promenad och han verkar jättepigg och har varit glad och vill leka. Men luktar ruttet ur munnen. Så det är nog magsjuka. Vet faktiskt inte om det kan smitta, men en del säger det!

 
Eva i Halmstad

Eva i Halmstad

13 november 2007 14:56

Tass var så där i förra veckan , kräktes två gånger , var lite hänging och sov några timmar, sen var allt bra igen. Det är väl inte konstigt om hundarna har magsjuka ibland, så mycket skit dom stoppar i sej så måste de ju komma ut ibland.
Ha de gott på er, Eva.

http://evaihalmstad.blogspot.com/tcvn

 
Ingen bild

Persilja

13 november 2007 19:13

Eva: Kanske var det magsjuka. Har du varit med om att Tass skrikit och grinat?
Det var så läskigt när han skrek ajajajajj!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se