Direktlänk till inlägg 12 november 2007

Ljuvliga barn.

Av Persilja - 12 november 2007 10:45

Suck!

Dubbelsuck!

Fyrdubbelsuck!

Jag har fyra barn (av fyra) hemma.

Sjuka.

Men tillräckligt pigga att rumla runt och stöka och bli hungriga och ovanligt konfliktivlliga. Bråkar om tv-kanaler och filmval och så vidare...

Jag som skulle ha en "lugn" förmiddag för att skriva krönika (som ska lämnas imorgon senast), sy och sen förbereda  inför tapetsering. Nu blev det intet av det.

VAB-dagar finns inte i min värld...

Ska gå en ovanligt lååååååång promenad med hunden och hoppas lugnet infinner sig. Få se hur många gånger mobilen ringer. -"Mamma, S tog min kudde" eller "Var är du, när kommer du?" eller "Får jag ta en smörgås?" eller   "Var är tejpen?"

Det är ljuvligt med barn! 

 
 
Lisa

Lisa

12 november 2007 11:03

Tänk förr då det inte fanns mobiler....
Kommer du ihåg stöketutmaningen från i somras? Jag vann! Mer stök än så här går inte! Jo, kanske hos dom på Animal Planet som har 40 katter, men då ligger det ju på en annan nivå. (Hoppas jag)

http://mittlillahus.blogspot.com

 
helga fnissar

helga fnissar

12 november 2007 11:05

;)

Jag fick en lugn start på dagen idag... Skönt! Hoppas dina mår bättre snart!

http://www.helga1.bloggagratis.se

 
malin

malin

12 november 2007 11:07

Jamen visst är det härligt!:)
Kom på mig själv igår med att redan i 12 tiden längta tills de hade gått och lagt sig.
Det var just en sån där dag när de bråkar om allt och ingenting.
Och då var de inte ens sjuka , jag kunde skicka ut dom en sväng när det blev som värst.

http://pillris.blogg.se

 
Ingen bild

Persilja

12 november 2007 12:10

Lisa: Det tog sin tid...men det var värt att vänta på! ;D

Helga: Spara den i ditt medvetande tills en olugn kommer...

Malin: Ja man can´t live without them, men ibland är man bara så trött...och orkeslös.

 
Ingen bild

Ann-Charlotte

12 november 2007 12:22

Oj, stackare och här sitter jag i min ensamhet och klagar över att jag inte vet vad jag ska göra. Hoppas barnen dina snart är friska igen.
Jag har skaffat mig en blogg, men det finns inte så mycket där än. Adressen dit är charlottas.bloggagratis.se måste sansa mig lite innan jag skriver mer där inne.

 
kicki

kicki

12 november 2007 14:17

Va långt hann du innan telefonen ringde, eller är du kanske ute fortfarande...ja här snöar det så idag känns det bra att man måste vara inne och skruva ihop kök...och så är det lite synd om mej idag för jag har bitit ur en plomb och det är så vasst, här är nog tyst i några dagar för det skaver så mot inre delen av tungan så jag blir tokig...fick inte tid förrän på torsdag...
Ha det så bra och gud va du har det fint i ditt badrumsskåp, tur du inte valde mig för det har jag aldrig tordes visa...
Kramen på dej från kicki

http://kickilettenstrom.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se