Direktlänk till inlägg 26 september 2007

Önskar mig ett arbetsrum!

Av Persilja - 26 september 2007 09:12

En regnig dag. När jag följde barnen till skolan (ja, de mindre då) var det fint väder.

Men nu öser det ner.

Perfekt inneväder.

Hoppas få massor gjort idag. Den här eländiga datorn ska inte få locka på mig en endaste gång. Att arbeta hemma har sina svagheter som jag skrivit om förr. Man börjar lätt röja upp och sköta hushållet. Det är så svårt att blunda och kliva över högarna och sätta sig och jobba. Det krävs karaktär. Något som en del föds med. Känner inte så många såna...hrmhrm.

Men sen är datorn en eländig tidstjuv. Den är som en siren ur de gamla grekiska mytologierna. Den riktigt sjunger lovsånger för att locka dit en och närmar man sig är man fast.

Så NU kommer jag att slå av datorn och slår inte på den förrän...förrän...klockan...förrän... jag MÅSTE kolla något mejl eller så...

Jag behöver en atélje!!!

En stor luftig atélje att gå till!

Långt från huset med alla sina lockelser.

Vilken dröm!


 
 
Jenny

Jenny

26 september 2007 10:17

Idag "outar" jag ett (!!) av våra stökiga rum! Så du kan se att ni är INTE ensamma om att ha det stökigt ibland (hos oss: för det mesta). Hoppas du får en skön dag hemma, här skiner solen just nu, vi får väl se hur länge det håller i sig!
Kraaam!

http://www.vartnyahem.blogspot.com

 
Ingen bild

Persilja

26 september 2007 11:22

Jenny: Vad bra! Ditt stök ser dock trevligare ut. Varför då? Mer färgmatchat liksom. Bububhuhu! Kanske för att rummet är fräscht i grunden till skillnad från detta hus där inget är fräscht än så länge...Kul att du vågade! Nu väntar vi på Lisa!

 
Marina

Marina

26 september 2007 11:44

Jag läste ditt inlägg om stökigt. Jisses va skönt att se att de flesta nog har det ganska rörigt allt som oftast.

http://marinastradgard.blogspot.com

 
maloppa

maloppa

26 september 2007 14:41

Känner igen mig, är ju hemma ibland när alla andra är borta pga skiftjobb och då ska jag få såååå mycket gjort. Det slutar med att jag röjer i köket o tvättstugan för att slutligen hamna på ngn blogg. Jag har en laptop som ligger hopfälld brevid soffan så jag måste plocka o greja med sladdar när jag ska ta fram den, hade den stått framme hela tiden lätt tillgänglig skulle jag nog inte ens fått röjt i köket.
Näe, håller på med mitt "pyssel o syrumsprojekt" på övervåningen, hoppas att det ska få mig att kunna "blunda" för resten av huset medan jag gör sådant JAG vill och inte bara sådant jag måste...

http://maloppas.tradgardsblogg.se

 
Lisa

Lisa

26 september 2007 14:42

Jag ska ta mod till mig och visa den sanna bilden på mitt arbetsrum, då kanske du ser hur det skulle se ut där och inte önskar dig ett lika mkt... I senaste Hus och hem så finns det med en bilaga där det var ett foto på ett jättesnyggt målat trägolv i rutor på diagonalen med stjärnor på. Det kanske skulle vara nått!

http://mittlillahus.blogspot.com

 
kicki

kicki

26 september 2007 15:58

Ja tänk vad denna dator och blogg drar, man måste bara kolla lite och rätt vad det är så har det gått flera timmar...ajaj..
Idag har vi haft sol hela dagen, underbart höstväder...skall gå ut långpromenad nu för stackars vovven har fått bara sprungit på gården menas jag bakat idag....
Ha det så bra..kramen kicki

http://kickilettenstrom.blogg.se

 
Ingen bild

Persilaj

26 september 2007 17:06

Marina: Kul att så många gillar stökbilder!

Maloppa: Jag får börja dra ur sladden!!!

Lisa: Jag såg det där golvet!!! Tänk att ta sig tid och göra det!!!

Kicki: Skönt det lät med soligt höstväder!!!

 
Ozzy

Ozzy

26 september 2007 17:37

a) fan vilken träffande liknelse, datorn är som en siren.

b) härbret kanske ska bli din atelje?

http://clownozzy.blogspot.com

 
Lotten

Lotten

26 september 2007 19:35

Men vad skönt det låter ändå att jobba hemifrån... lite avundsjuk blir jag allt ;-) Men det är bara att inse att intensivvård på distans funkar inte!!

Vilka härliga tygfynd du gjort i förra inlägget! Är du oxå en tygsamlare... som jag? Vad skall du sy förnågot?

http://ornnastet.blogspot.com

 
Ingen bild

Persilja

26 september 2007 21:40

Ozzy: Härbret ja...Fast det bär emot att dra in ström där oc vinterfordra...Dessutom är det enda fönster som finns där ca 30x30 cm. Inte mycket till atélje...Men det är en tanke helt klart...

 
Ingen bild

Persilja

26 september 2007 21:41

Lotten: Jag syr div. inredningsdetaljer...och ja jag är en tygsamlare!!! Av stora mått!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26
27
28 29 30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se