Direktlänk till inlägg 20 september 2007

Vågat!

Av Persilja - 20 september 2007 21:15

Plötsligt har jag en samling...tre vågar.

En grön våg.

Och en vit våg med handmålade blommor. Sorry, bär. Björnbär kanske...

Och så nya vågen i rosa.

Denna rosa färg skulle jag vilja måla nåt med. Man kan ta med vågen och låta färgaffären "lysa" färgen och se hur den ska blandas. Fråga mig inte hur det går till, men jag vet att det ska gå...

 
 
BLomst

BLomst

20 september 2007 21:34

Så fine kjøkkenvekter! Det er en herlig (lakse-)rosa tone. Og vekten med bjørnebær på... *sukk*

Ha en fortsatt fin kveld!

http://blomst.bloggagratis.se

 
Kicki

Kicki

20 september 2007 21:50

Mer än 3 är en samling! Fina vågar,speciellt den översta gröna,min smak totally! Måste ta reda på om,eller var kanske,Röda korset finns här i trakten! Hos mormor i Dalarna finns en,men den är alltid stängd när jag åker förbi(såklart).Slinker in på Myrorna ibland,men de är ju nästan som en vanlig butik(som måste betala sin dyra stadshyra)och det är mest bara skräp tycker jag...Fina fynd alla fall du(än en gång)gjort bland textilier och annat stickat & virkat!

http://iverashus.blogspot.com

 
Mariakoden

Mariakoden

20 september 2007 21:55

WOW vad du bloggagr flitigt!!!!!!!!!!
=)
Trevlig helg!!!!

http://www.mariakoden.blogg.se

 
IT-mamman

IT-mamman

20 september 2007 22:03

Oj vad du har skrivit sen sist! Och Pommac har haft en nära-döden-upplevelse. Inte bra.
Ville bara säga hej. Och att man kan få rätt färg på färgaffären, som du säger, med någon konstig manick de har. Vi gjorde så med våra köksluckor i förra huset. Köpte nya på Ikea och målade några gamla som fick vara kvar i den färgen. Blev bra. Godnatt!

http://itmamman.wordpress.com

 
Bodil

Bodil

21 september 2007 03:48

Vad kul att ni har skaffat labradoodle eller labrapudel. Om du vill att jag ska visa fler bilder på våra så bara säg till!
Ha en underbar helg!
MVH Bodil

http://www.morsefarm.blogspot.com

 
Ingen bild

Persilja

21 september 2007 07:01

Blomst: Hej! (Ny här?) Kul att du kommenterade. Jo, fina vågar var det. Men vad ska jag ha dem till? Dammsamlare? Jag är inte vägatypen, jag chansar och gissar när jag bakar och lagar mat...och det blir bra.
Kicki: Ja, den gröna är min favorit också! Smal och fin. Tar inte så mycket plats... Håller med. Myrorna i vår stad har ingen dyr hyra, håller till utanför stan men är ändå dyra. Köp av begagnat SKA va billigt annars köper man ju nytt och FRÄSCHT. För allt man köper beggat måste ju tvättas!

Mariakoden; Jaa! Vad är det med mig? Alla trevliga kommentarer förstås!!!

IT-mamma: Hej! VAr har DU varit!? Ska testa färgblanderitet! Puss!

Bodil: JAAA! MASSA LABRAPUDELBILDER!!!! Vill ha! Haha! Fyll bloggen!!! (Någon här kallar den pudrador också, men det använder inte jag!)

 
Ingen bild

vinterhimmel

21 september 2007 07:49

Nu är ju Myrorna en välgörenhetsinrättning...

 
Clara

Clara

21 september 2007 08:52

Våga samla vågar.....är du med i den klubben Persilja :=)
De var fina allihop.....har också en liten förkärlek till gamla vågar....fick en rostig gammal sak av min moster i somras...den tronar i mitt köksfönster nu...som prydnad! Jooooo, nu måste du visa vad du gjort...jag är såååååå jäkla nyfiken...hade du inte bott så långt bort så hade jag cyklat bort och tjuvkikat genom fönstret:=) Ha det gott i helgen nu....kram kram!!!!

http://claraslinneskap.blogspot.com

 
Lisa

Lisa

21 september 2007 10:48

Jag hade loppisrunda här i veckan med en kompis som kom upp från Jämtland och är lika loppisgalen som jag. Vi var på alla de 4 loppisar som finns i Kalix och nu har jag abstinens, men jag kan ju inte gå en gång till för man får ju bara gå en gång/vecka My Prescious... tyger.. måste ha tyger... Ja, det är ngt stort fel på mig, jag började nästan dregla då jag såg dina tygfynd.

http://mittlillahus.blogspot.com

 
Ingen bild

Persilja

21 september 2007 10:58

Vinterhimmel: Jo, det vet jag...men ska de få sälja måste de ju hålla priser så att kunderna vill köpa. Ju mer man säljer desto mer får man in vet du. Säljer de inte så får de inte in till välgörenhet! Dessutom ska man se det så också att de som inte har det så gott ställt kan handla för en billig penning. Nu kan de ta 300 spänn för ett par jeans. Och man ska komma ihåg att allt är SKÄNKT.
Röda Korset går också till välgörenhet, och utan religionsinblandning och de håller en helt annan prisnivå.

 
Ingen bild

Persilja

21 september 2007 11:00

Lisa: Vadå loppisar som finns i Kalix? Finns det 4 loppisbutiker i Kalix??? Det är mer än här, tror jag, men jag har bott borta så länge så jag vet inte alla.

 
Malou

Malou

21 september 2007 11:31

Alla samlingar börjar i det lilla formatet, vet du väl? Och gamla vågar är fina till så mycket (också till att väga saker på!)

http://www.enjoydiary.net/no/malou

 
Mille

Mille

21 september 2007 11:37

-men vart tog pistolen vägen...glöm inte den nu i all städmania...åsså en stilla undran, är rakgrejor endast en mans-grej, hur gör alla slätbenade kvinnliga varelser undrar jag...Men viktigast av allt, åhhh vilken rolig, uppiggande och supersnygg blogg. Tack!

http://www.mullemoose.blogg.se

 
vårtnyahem

vårtnyahem

21 september 2007 11:40

Oj, vad du har bloggat sedan jag var här sist! Massor kul att läsa ikapp. Jag tycker din blogg är helt underbar!!! Rolig och igenkänningsfaktorn är hög! Höll på att skratta ihjäl mig åt inlägget om toaletten/tvättstugan. Så skönt att se att fler har det som det ofta är hemma hos oss!

Ha en skön helg! Vi ses snart igen!
Kramar från Jenny

PS. Gunda-vågen var helt sagolikt fin!

http://www.vartnyahem.blogspot.com

 
Ingen bild

Vinterhimmel

21 september 2007 11:50

Ok,300 för ett par jeans var väl i det saftigaste laget!!

Håller med i övrigt.

 
elaina

elaina

21 september 2007 11:56

Fina vågar Du har!
Jag nöjer mig med en Våg å det är Kärbon: Han balanserar mitt liv så väl och väger tungt i mitt hjärta (på ett positivt sätt)...
;0)
PS:det går alldeles utmärkt bra att få exakt kulör om man går till nån större auktoriserad färghandlare som har en anaLYSapparat intygar MålarVågen min

http://elaina.bloggagratis.se/2007/03/24/108442-jo

 
Karin

Karin

21 september 2007 12:23

Vilken härlig mysig knasig fin underbar blogg detta var!!

http://hemochliv.blogg.se

 
Ingen bild

Persilja

21 september 2007 12:42

Mille: Pistolen ja! Jisses måste lägga tillbaka den! Och nej rakgrejor är ju för alla. Men en kvinna kanske tar rätt på sina egna snuskiga hårstrån! Eller hur! Fast jag epilerar. AJJJ!!! Ont som f-n men effektivt!
Malou; Hej du!

Vårtnyahem: Tack för snälla ord! Gillar din blogg också. Ditt hem är SÅÅÅ vackert och så bor du där jag vill bo...

Vinterhimmel: har sett att kundkretsen är annorlunda på myrorna än på rk: coola unga kidz på myrorna (åsså en och annan tant som jag haha) och på rk är det mycket invandrare som dels kanske har det knapert men också är mycket prismedvetna (om man nu får genralisera). Det är alltså lite coolt att handla på myrorna och därav uppsvinget av prisnivån.

Elaina: LÄGG AV nu klockarkatt!!!! (Jag är INTE avundsjuk! blä ptfllrrrrrr) (räcker ut tungan) Förresten jag har FYRA vågar; min son är också våg!

Karin: TACK!!! Så gulligt kommenterat! Blir SÅ glad!!!

Karin:

 
IT-mamman

IT-mamman

21 september 2007 22:36

Jo jag lever, men bara knappt. Nej nu skojar jag. Lever i högsta välmåga - bara lite mycket att göra. Sitter just nu i fåtöljen framför tv´n med datorn i knät, för att vara där familjen är och blogga samtidigt. Tittade nyss upp och alla hade gått. Hrmpf. Där fick man för det. Godnatt på dig.

http://itmamman.wordpress.com

 
Ingen bild

Persilja

21 september 2007 22:41

IT.mamam:Men vänta nu! Är du inte på bloggträff???

 
Ingen bild

elaina

22 september 2007 10:37

Hihihi...
;0)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26
27
28 29 30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards