Direktlänk till inlägg 30 augusti 2007

Snö, sol och syskonkärlek.

Av Persilja - 30 augusti 2007 20:55

Idag har det SNÖAT.

I Kiruna.

Jag är idag SÅ glad att jag inte bor där längre!

Kirunaborna vaknade till ett vitt landskap. Barnen ropade säkert jippi. Men jag tror många vuxna ville krypa ner i sängen igen. Man vill faktiskt inte sopa snö från bilen i augusti!

Det vill man inte!

Jag tycker kirunabor borde få två veckors extra semester med betald utlandsresa. Det vore inte mer än rätt. En fråga för kirunapartiet?

Tappra tappra kirunabor. Ni har min sympati!

 Så här har det sett ut i Luleå idag:

Jag och Pommac kunde ligga på gräset och lapa sol. Maken kunde ha fönstret öppet.

NU däremot är det bara fyra grader ute. Hurvas!!!

Såna här bilder gör att man som mamma blir lite varm i hjärtat.

När bror och syster delar stol utan att slåss eller klösa ögonen ur varann. Det finns såna stunder!

De ser tecknade spiderman på min dator.

Så det är min bloggplats ni ser...

Stökig och rörig, men cosy!

Utsikt över två favoriter har jag; böckerna och trädgården. 

En annan favorit har börjat borsta tänderna.

Det gör vi varje dag för att han ska vänja sig. Han njuter när jag kliar tandköttet åt honom.

Jag använder makens tandborste.

(Mouhahaha!) 

 
 
Karin

Karin

30 augusti 2007 22:04

Vilka fina bilder!!!
Här i Örebro-trakten har vi oxo haft finväder men kyligt idag.

http://bippeliboppen.bloggagratis.se

 
Clara

Clara

30 augusti 2007 22:09

Du är för go....makens tandborste...så typiskt dig :=)
Jag får gratulera till "kändisskapet"...såg jäkligt proffsigt ut..kul! Jag var här inne en vända på morgonen och läste ditt inlägg om namn på ditt företag...har funderat hela dagen och nu när jag kom hem från jobbet ikväll så har jag kommit på några förslag...men de börjar inte på A och inte på B..sorry!För mig är du Persilja och jag förknippar dig med grönt och sen blandar vi det med din fantastiska energi och din sköna, stolliga humor...vad får vi då...jo, Whimsygreen,whimsyant(vimsiga myran) eller varför inte green force eller busy bee.....hej, där kom det ju något på B...på slutet! Ja, det var min brainstorming....kanske kan vara till hjälp....hoppas det. Och jag tycker det låter skitkul att du ska starta eget....go Persilja, GO!!!
Tack för dina rara ord inne hos mitt...jag blir glad när du ruskar dina krusiga blad inne hos mitt då&då!!!KRAAAAAAAAAAMMMMM

http://claraslinneskap.blogspot.com

 
Pippi

Pippi

30 augusti 2007 22:11

*hrm* Ojuste. Det är vad det där var! Fast det var rätt mysigt sedan när solen tittade fram och snön stod i kontrast mot de höstfärgade träden... Vackert.

http://pippi.blogg.se

 
IT-mamman

IT-mamman

30 augusti 2007 22:37

Jaaaa, den gick igenom! Kommentaren alltså. Vilken vacker brunn. Har du visat den förut? Och är det maken som kan komponera såna bilder. Han måtte vara romantiker.
Sen är jag imponerad av din dator. Den är ju snygg ju. Inte som min lilla bärbara. Och jag stirrar in i en vägg. Du ser ett reportagehem. Inte rättvist.

http://itmamman.wordpress.com

 
Steffe

Steffe

30 augusti 2007 23:16

Ja, stackare. Både kirunaborna och framför allt din make. Fast det man inte vet något om mår man inte dåligt av. hehe

http://lyckligpappa.blogspot.com

 
Ingen bild

Persilja

31 augusti 2007 06:51

Clara: Det var väl för att jag kände att du var i faggorna-du lockar fram mitt galna jag, som du vet. Bra namnidéer. Ska jag vara på engelska? Ja, det kanske jag borde! OJ, vojl,det här är svårare än jag trodde! Tack för att du tänkt åt mig! Kram!

Pippi: Förlåt! Det var det! Men för att mildra det hela kan jag rapportera att det nu kl 06.45 på fredag morgon haglar så att det lägger sig härute. Vi har vitt också! Jag blev straffad för min förnumstighet!

IT:mamam: Romantiker? Vem? Maken????? Va???? hohohahahahahhahahhohohohosthost hahahha...eller...ÄR han...kanske det....på gamla dar...öööööh! Måste kolla.
Nu var du rolig! Haha! Du ser ett reportagehem! Men du ett stajlingstips: Vrid skrivbordet så att du sitter med sidan mot väggen, vips har du en ny utsikt. Och kanske finns det ett fönster ledigt som du kan ställa datorn snett emot. Då kan du vrida på skallen och se världens snyggaste trädgård! En blivande reportageträdgård till på köpet...
Steffe: Nä, just det. Undrar vad din tandborste är med om...hehehe...bäst att du är extra snäll med frun!

 
Maria-Jag blommar

Maria-Jag blommar

31 augusti 2007 10:58

HEj! Tänkte på dig när jag hörde att det snöade i Kiruna igår och tänkte att du har tur som inte bor där längre...men sedan så tänkte jag att vad vat jag du hade kanske gillat det!
Sitter förövrigt och svettas över Skattemyndighetens blankett Skatte och avgiftsanmälan..det är ju så jobbigt att förstå vad man ska skriva och vad konsekvenserna av vad man skriver blir...räntor hit eller dit på denna blankett eller på vanliga deklarationen...Har nu ringt och frågat fyra personer på myndigheten om olika saker och urk, det känns ju så läskigt! Men det kanske är helt lugnt för dig eftersom eran familj har firma redan så det kanske är noll och inget svårt för dig?? JAg vill bara skrika HJÄLP!!

http://jagblommar.se

 
Ingen bild

Vinterhimmel

31 augusti 2007 11:26

Bidrag till listan; Blandade Persiljekvistar,
Persiljas Allehanda.....

 
Maria-Jag blommar

Maria-Jag blommar

31 augusti 2007 11:53

Hej igen!
Jag har fått hjälp med att utforma hemsidan av , just det, min svåger (han har faktiskt firma och arbetar med sådant om du behöver hjälp)Men nu har jag lärt mig att lägga ut nytt material själv och ändra på sidorna och så...jätteroligt!!
Dock känns det så att alla mina grå får kröka sig till tusen i koncentration när jag ska fatta hur jag ska göra...men det är väldigt lätt om man jämför med den där j%+!l&#a blanketten!

http://jagblommar.blogspot.com

 
Ingen bild

Persilja

31 augusti 2007 12:36

Vinterhimmel: Tackar finfina förslag. Det verkar nog som att jag ska hålla mig till Persilja iallafall...

Maria jag blommar: Vi får se om jag måste kontakta honom, din svåger. Tänkte först se om min man kunde greja det, datasnille som han är? Hoppas jag...kan man programmera så att en stor truck kan gå utan förare nere i en gruva, ja då borde man kunna klura ut hur man bygger en hemsida...tycker jag iallafall!

 
Lisa

Lisa

31 augusti 2007 13:11

Men har det snöat redan, gud så skönt att ni numera bor vid medelhavets strand... Min lillasyrra erkände (nångång på 70-talet) att hon hade slagit ner tandborstsnuggen med alla tandborstar i i toalettstolen. Det sa hon nån vecka senare. Hennes kommentar var. - Mäh, jag sköljde ju av dom! Ps fick du mitt hemliga mail i gårkväll? Det blev nått fel precis då jag skickade det så jag vet inte om det kom iväg.

http://mittlillahus.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25 26
27 28 29 30
31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards