Direktlänk till inlägg 12 augusti 2007

Trädgårdspromenad.

Av Persilja - 12 augusti 2007 21:18

Det mulnade på här på eftermiddagen och kom en skur till och med. Maken har  börjat måla härbret med falu rödfärg trots regnet. Det ska gå bra. Det är ju vattenlösligt så färgen rinner väl lite lättare bara...

Jag har städat köket, dammsugit, skurat, sorterat, satt fram en liten bricka med matskål och vattenskål. Det känns verkligt nu!!!

Pirr!!!!!!

Gick en trädgårdrunda innan regnet. Så här ser min lilla Lupin ut som jag fått av min snälla bloggvän IT:mamma

Den är en botanisk sensation, tror jag, hahaha. Den blommar fast den bara är ett år. Se så söt den är.

 På nästa bild kan man se hur liten den är. Yttepyttig! 

För att vara lupin alltså...

Nästa år hoppas jag på en stor klunga med blommande lupiner!

Och de söta lammöronen har säkert vuxit till sig. Min dotter älskar att gå och känna på deras  lena blad.

Av en vän i verkliga livet eller hur man ska säga (är bloggvänner verkliga?)

har jag fått denna söta svarta pensé eller är det en viol?

Den är cool. Någon sa att en pensé förvandlas till viol om det kommer tillbaka andra året. Ja, jag antar att den fröar av sig och av fröna blir det violer. Eller iallafall små penséer. Jag vet inte om det är sant...Och denna bild är till dig IT:mamma. Du frågade ju om den i ett tidigare inlägg. Min trädgunga. Den hänger i vår gamla tall. 
 
IT-mamman

IT-mamman

12 augusti 2007 22:26

Oh la la! En länk och en bild till mig! I´m honoured. Där skulle jag vilja sitta (nej inte på lupinen) och gunga. Vem i familjen använder den mest?
Förresten, imorgon smäller det. Bara om du hade glömt bort att det är Pommacs ankomstdag. Jag är så van att hålla ordning på allt och alla, så jag kan lika gärna påminna dig med. Pommac gör entre, alltså. Glöm ej!

http://itmamman.wordpress.com

 
IT-mamman

IT-mamman

12 augusti 2007 22:28

Aha, läste slarvigt. Matskål och vattenskål. Det tyder på att du inte har glömt. Bra, då behöver jag inte oroa mig för dig då.

http://itmamman.wordpress.com

 
Ingen bild

Persilja

12 augusti 2007 23:09

IT:mam: Det är nog 11-åringen, 8-åringen, 13-åringen, 13-åringens kompis, 7-åringen och så den lättare 45-åringen (moi). I den ordningen. Sen sitter ALLA gäster alltid i den. (13-åringens kompis räknas inte till gäst-han är här från morning till evening s å han har passerat gäststadiet...)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25 26
27 28 29 30
31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se