Direktlänk till inlägg 12 augusti 2007

Dan före dan!

Av Persilja - 12 augusti 2007 08:53

En dag kvar!

Imorrn är det JULAFTON!

Det pirrar till och med i min mage.

Tänk vilken energi detta med valpen tillfört mig. Jag som var däckad och slut och därav nere i månadskiftet juni/juli! Jag har hämtat mig så enormt. Jag minns inte ens känslan jag hade då. Vad skönt att det vek hädan! Lite tror jag det är Pommacs ankomst som gör att det känns så bra. Jag har längtat efter hund länge. Barnen längtar också. Det har varit stor nedräkning här. Jag har jobbat med röjning av hus och igår satte jag upp små nät kring rabatterna där Digitalis (Fingerborgsblomman) står. Den giftiga. Så nu ska det vara svårare för valpis att nafsa till sig ett blad i förbifarten.

Att vi, jag och barnen längtar kanske inte är någon överraskning, men mannen har nu inte bara accepterat faktum, hans motvilja har vänt sig till engagemang. Han tog initiativet till att åka och köpa bur till Pommac igår. En stor hundbur i metall. Att ha i bilen. Men det blir nog en till att ha inne. Jag har varit motståndare till bur inomhus, eftersom det dels känns olustigt med bur och dels är så jäkla fult. Men han har lyckats övertyga mig om burens bra egenskaper. Hunden känner sig trygg där. Man KAN stänga in den om det skulle behövas någon gång. Hunden får ett revir som den accepterar och man kan ta med buren till stugan och till besökare där man övernattar och hunden känner igen sitt revir och blir trygg. Dessutom har många andra hundägare talat om burens förträfflighet. Så jag har gett mig.

Jag som hade förberett en gammal spånkorg modell större som hundsäng. En gammal tvättkorg jag hittade på Antikloppis. Nåja, jag får väl ha tvätt i den! Och Pommac kommer nog att välja andra viloplatser också. Fårskinnet i vardagsrummet framför öppna spisen, eller på bron med utsikt över gården osv. Buren blir väl en sovplats. En trygg sovplats.
 
 
IT-mamman

IT-mamman

12 augusti 2007 10:17

Ja, det måste vara spännande! Vi andra som inte får vara med väntar på bilder! Många bilder. Och kanske lite morrljud och gläfs utlagt på bloggen.

http://itmamman.wordpress.com

 
IT-mamman

IT-mamman

12 augusti 2007 10:18

Obs, det var ingen spydig kommentar.

http://itmamman.wordpress.com

 
Mammatilltvå

Mammatilltvå

12 augusti 2007 10:23

Tack för ditt inlägg hos mig. Helst av allt skulle jag vilja bryta all kontakt med honom här & nu. men "kan" inte för barnens skull. han é ändå deras pappa. Visst har han mkt jobb med sig själv men han tar aldrig tag i det. Han dricker "bort problemen" hmm ! Läser din blogg VARJE dag...

Kram J

http://1973.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Persilja

12 augusti 2007 10:31

Mammatilltvå: Roligt att höra att du hälsar på mig! Kram

IT:mamma: haha! Du KAN inte vara spydig. Man märker snällheten där under. Tyvärr.
Men HUR lägger man ut gläfs? Det ska till en IT-3barnsmamma för att fixa sånt. Jag är bara en dataokunnig fyrabarnsmamma och snart valpmamma...

 
Mammatilltvå

Mammatilltvå

12 augusti 2007 11:59

Ha ha nej 34 é ingen ålder på en gammal häst.

http://1973.bloggagratis.se

 
Lallis

Lallis

12 augusti 2007 12:07

Hejsan!
Vad härligt med tillskottet. Gosa så mycket ni bara orkar:)
Ha en fin söndag.
MVh Lallis

http://www.knasigamamman.se

 
kicki

kicki

12 augusti 2007 15:28

Jag tyckte precis som du, va fult med denna stora bur inomhus, men det är verkligen jätte bra, vi har satt buren bakom en dörr..
ville kan krypa in där när han vill, lite gosigt med fäll och där får han vara i fred, och som sagt väldigt bra när man åker till någon och hälsar på, hunden har sin plats med också...
förstår att ni myser som bara den nu, du kommer inte ha tid att bogga längre..
kramen från kicki

http://kickilettenstrom.blogg.se

 
IT-mamman

IT-mamman

12 augusti 2007 16:23

Dataokunnig? Du? Som bloggar varje dag. Nej, nej. Men eftersom jag vill höra gläfs, tänker jag tipsa dig om att du kan filma och sen när du har filmen i datorn laddar du upp den på YouTube, får en kod och lägger ut den. Eller så spelar du in gläfset med mikrofon och laddar upp filen på tex http://web.splashcast.net/. Där får du också en kod som du lägger in på bloggen och vips kan vi höra lille valpen. Inte så dataokunnig nu längre va?

http://itmamman.wordpress.com

 
Ingen bild

Persiilja

12 augusti 2007 21:13

Lallis: Hej Lallis. Skojig blogg du har!

Kicki: Tack för bekräftelsen på burfrågan. Jag behöver mera övertygelse.

IT:mamma: Thank you dear! Ska traja så fort han gläfsar!!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25 26
27 28 29 30
31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se