Direktlänk till inlägg 17 juli 2007

Ny spis!

Av Persilja - 17 juli 2007 19:52

Måste bara säga att jag använt stora plattan och lilla plattan och mittimellan plattan!


Och OJOJOJ så snabbt det gick. Det tog inte en halvtimme att koka en liter vatten!!!

Har inte insett hur otroligt slut gamla spisen var förrän nu.

Mouhahahhaha! Plattavarmakokasteka! Ohlalalala! 

Ni ser min stirrirga blick och  kockmössan och stekspaden va? 

 
 
Christina

Christina

17 juli 2007 21:11

Hej min vän!
Jag har BYTT, helt om, ändrat … uppdatera ev länkar och rss … och kom tillbaka till mig och ”treflickor”
http://treflickor.squarespace.com
Hälsn tidigare ”solusfemina” :)

http://treflickor.squarespace.com

 
Bagarberta

Bagarberta

17 juli 2007 22:55

Ny spis står också på min önskelista. Va blev det för sort? Kan man få ett litet tips.

Åxå en fyrbarnsmamma.

http://blogg.passagen.se/sonbjo

 
IT-mamman

IT-mamman

17 juli 2007 23:12

Får man se en bild på underverket, spisen alltså? Vi har pratat om att byta spis i fyra år och lär väl prata i fyra till. Kanske kan bli inspirerad och slå till med ett köp om jag får se er glänsande spis.

http://itmamman.wordpress.com

 
Ingen bild

Persilja

17 juli 2007 23:54

Bagarberta (kul med en ny läsare!) och IT:mamma: Jag ska visa bild på spisen. Men jag ska förvarna att den är ytterst oplanerat köpt. Min man var på en byggaffär och ringde och sa att nu köper jag en spis och jag var väldigt stressad vid tillfället och sa bara "bra gör det" och så blev det vad det blev. Säkert jättebra. Men inte vald egentligen. Bara impulsköpt. Hade jag orkat välja hade jag nog tagit en svart som ser ut som en gammal emaljspis med en stor och en liten ugn. Kanske hade jag också tagit induktionshäll. Nu blev det en electrolux vit vanlig spis med extra stor ruta på luckan.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13 14 15
16 17 18 19
20
21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se