Direktlänk till inlägg 17 juli 2007

En massa aktiviteter.

Av Persilja - 17 juli 2007 18:42

En dag full med lek! Vi har spelat badminton, fotboll (hm-nåja rugby mer) och vi har hoppat studsmatta och varit och badat och jag har grävt i trädgården och lagat tacos och jag har fått nya spisen inkopplad! Äntligen har vi en ugn! Jippi! Imorgon blir det nog lasagne!

Mästerbagaren i familjen,11-åringen, ska baka i kväll och testa ugnens muffinstemperatur...

I morse vinglade han upp vid halv tio. Ovanligt tidigt för att vara han.

En halv timme senare var han på väg till skateparken och efter det till ett utebad tillsammans med sin nya bästis. Han är familjens mest aktiva barn. Jämt i farten.

Trettonåringen spelade badminton med lillasyster och de klarade av att spela utan att en av de kastade racketen i marken och blev sur!

OOOOtrooooligt! Roooligt!

Vi har haft riktigt varmt idag och dottern blev loj och har legat i myshörnan och läst.

Ja, det såg ut så HÄR: Jag har jobbat hårt i min kamp mot häggrötter tjocka som mansarmar. Jag är helt slut! Men det kommer att bli fint, där rabatten ska ligga.

Där, vid jordhögen, där ska det blomma lupiner och vallmo och akleja och rosor och annat i en enda röra. Visst ser ni potentialen?

Nu kom det en skur och det verkar mulna på.

Kanske är det vackra vädret över nu. Synd! Men vi har utnyttjat det maximalt idag så vi får vara nöjda.

Dagens tvätt var åt det blå hållet. Stenarna på sidan har jag baxat dit. De ska bli kanter på rabatten.

Min om-möblering gav mig mer energi. Tänk att jag glömde det knepet! Funkar nästan jämt!

 
 
/B

/B

17 juli 2007 19:13

Hann ni inte klämma in valpbesöket i dag? är så nyfiken på abradoodlevalparna ...
=)
Finns de i stan, tro?
Vi har numera två vovvar i vår storfamilj, vår yorkshireterrier Syrran fick lagom till midsommar en "lillasyster" som heter Solbritt. Jag behöver all sol jag kan få i mitt liv så hon kom lägligt kan man säga.

http://www.lyckligagatans.blogg.se

 
decembertjej

decembertjej

17 juli 2007 19:18

Skråen vad det blommar hos dig. Jag är sååååå imponerad. Det är ju så jäkla mysigt på varje bild.

Kram!

http://decembertjej.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Persiilja

17 juli 2007 19:34

Hej B! Jag förstår så väl att du behöver sol! Tänker på dig! Vad mysigt med en liten Solbritt! Måste var yttepytteliten! Labradoodle valparna var för smutsiga tyckte ägaren så det blev uppskjutet till morgondagen. Rapport kommer!

Dectjej: Tack för berömmet! Suger åt mig!

 
Maria-Jag blommar

Maria-Jag blommar

17 juli 2007 20:01

Hej Persilja! Oj, vad du har hunnit skriva mycket sedan igår. Mysig läsvrå med all olika kuddar!!

http://jagblommar.blogspot.com

 
Dubbelörnen

Dubbelörnen

18 juli 2007 09:16

Det ser ut som ni bott där i evigheter!! Så mycket blommor o "inbo-at" precis överallt... Mäkta imponerad!! Här står det o stampar o inget händer ute i trädgården o inte här inne heller...
Giv mig energi o kraft o inspiration o liv o positiva vindar...

Kramar fr ett förb-t blåsigt Sörmland!

http://karljohansgarden.blogspot.com

 
Ingen bild

Persilja

18 juli 2007 09:31

Dubbelörn: Jag är en expert på att "boa" in mig. Har gjort det så många ggr! Men efter ett tag längtar jag efter luft. Det blir för mycket boa.
Jag önskar jag kunde ge dig energi! Men det kommer. Du ska vara låg nu. Var sak har sin tid. Förresten har du så mysigt och fint och mysigt. Du är bara hemmablind!
Tusen kramar!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13 14 15
16 17 18 19
20
21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se