Direktlänk till inlägg 17 juli 2007

Energisk trötthet eller?

Av Persilja - 17 juli 2007 00:06

Nu vet jag varför jag är så energifattig!!!

Jag har inte möblerat om en enda gång sen vi flyttade in för cirka åtta veckor sen. Där har vi det!!!

Jag måste frigöra energin som stagnerat i alla flyttkartonger.


(Sa hon som var så trött och behövde sova och så satte hon igång operation ommöblering i vardagsrummet istället för att gå i säng... )


To be continued... 

 
 
maria

maria

17 juli 2007 09:32

Hm, ja, jag vet inte varför men varje gång jag läser hos dig så känner jag det du skriver liksom.... Det är som att jag skulle ha skrivit det... Hm, och trött,ja, hm....

Kram på dig

http://gnallspikarochlivsflanorer.bloggagratis.se

 
Killfröken

Killfröken

23 juli 2007 18:55

Ha ha ha.
Känner helt igen mig i det där med flyttkartonger som tar kraft. Har precis börjat plocka fram mina för att snart börja fylla. De stör mig trots att de står där snällt ihopvikta och inte tar SÅ värst mycket plats.
Jag hoppas ommböleringen gjorde susen.
Ha en skön sommar!

http://killfroken.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13 14 15
16 17 18 19
20
21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se