Direktlänk till inlägg 27 juni 2007

Kvällsljus med magi.

Av Persilja - 27 juni 2007 23:43

Ni vet väl att vi i Norrbotten har midnattssol!?

Mer eller mindre. På min förra bostadsort hade vi mer! Mer än 50 dagar med sol om natten.

Här är de färre men likväl magiska!

Nyss, ca tjugo minuter före midnatt tog jag några vackra bilder när ljuset liksom kom underifrån men ändå lyser trots den sena timmen. Min tvättmålning blev ovanligt fin idag!

Bara glödande färger till den glödande himlen.Vacker tavla inte sant? 


Och se vad som slagit ut i trädgården idag! Min första ros som jag planterat själv! Lycka!

Det är en alldeles vanlig Hansaros som nog är ganska vanlig runtom i trädgårdar och parker, åtminstone häruppe,men likväl vacker!  

Och så dotterns foto!

Hon fotar OFTA liknande motiv, vad månde bliva?

Humor har hon så det räcker iallafall. Säj prutt och hon skrattar på sig.

Hon fick en självuppblåsande pruttkudde i födelsedagspresent och det blev förstås favoritgrejen. På släktkalaset blev det mycket fisande vid kalasbordet. Så fort någon reste sig upp sprang hon dit och stoppade pruttkudden under deras rumpor. Helt omärkligt och alla  blev lika förskräckta varje gång. Det var skoj! Särskilt som hon ärvt prutthumorn efter min  mamma som fnissade i kapp med dottern. Eller fnissade var för svagt-storknade av skratt är en mer rätt beskrivning.

 
 
Maria- Jag blommar

Maria- Jag blommar

28 juni 2007 07:14

Det var verkligen fint med tvätten på rad, inspirerande!

http://jagblommar.blogspot.com

 
Pippi

Pippi

28 juni 2007 10:37

Skön tjej du har där hemma :) Fin tvättlina också. Det ÄR inte samma sak med torkvindor! Känner igen rosen från min egen gård, vad bra att jag äntligen fick ett namn på den :) tankjo!

http://pippi.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se