Direktlänk till inlägg 27 juni 2007

Skurkillar och tjejer och dallriga lår!

Av Persilja - 27 juni 2007 22:56

Här kommer bildbeviset på att alla barn var så duktiga:

Elvaåringen putsar så fint!

Och sexsjuåringen är så bra på att torka!

Åttaåringen skurar garderober som om han aldrig gjort annat:

Och till och med min lille (170 cm långe) tolvåring, som annars är mer Kronblomtypen som ligger på soffan helst, putsade en massa fönster med betyg VG.

Och jag har haft gratis styrketräning i flera dagar. Nu igen. För någon månad sen var det 230 kartonger som jag lyfte men dessa dagar har det varit några färre! Haha! Armbryterskan från Ensamheten; släng dig i väggen nu kommer Fyrabarnsmamman från Ingenstans och slår dig med hästlängder! Oj, oj, oj, vad stark jag faktiskt blivit! Min svärfar tappade hakan när jag lyfte ett släp som fastnat i marken. Min man bad svärfar om hjälp men jag sa jag kan prova och så lyfte jag och rackarns-jag har fått fina starka muskler!

Men usch, nu börjar det lukta lite skryt här! För att dämpa eventuell odör kan jag meddela att magen är lös som en stor jäst bulldeg och låren är gropiga och dallrar när jag joggar. Det upplyste min ene son mig så vänligt om häromdagen.

-Mamma! Dina lår dallrar inte lika mycket som hon där; och så pekade han på en som sprang och hade daller...

-Men dom dallrar!??? undrade jag.

-JöööööhahaAAAAAA! säger han med självklart tonläge!

 
 
Maria- Jag blommar

Maria- Jag blommar

28 juni 2007 07:12

Roligt skrivet om dallrande lår...mina är inte så dallriga, men magen däremot efter tre barn, den blir sig aldrig lik, men det var det värt! Bra att du fick städhjälp!
Jag insåg igår när jag bar plantjords-säckar att de inte alls är lika tunga som för några år sedan, så allt kånkande på 1-åring, kassar mm har tydligen gett resultat!

http://jagblommar.blogspot.com

 
Ozzy

Ozzy

28 juni 2007 10:23

Vad är det med frisyrtrenden i er familj? ALLA har långt hår! Underbart. Min vän Jakopp har en likadan familj. Alla syskonen har skitlångt hår (där ligger din familj i lä, de har ner till rumpan typ) och äter kopiösa mängder frukt.

http://clownozzy.blogspot.com

 
Ingen bild

Persiljan

28 juni 2007 13:56

Mmmm...man blir stark av hemarbete! Bära barn dagarna i ända har gett mig mycket kraftiga överarmsnuskler!

Ozzy: ALLA utom mannen! Ändå är de nyklippta på bilderna. Men kort hår var längesen någon av killarna hade!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se