Direktlänk till inlägg 26 juni 2007

Det blev lite fel.

Av Persilja - 26 juni 2007 10:30

Haha! Jag skrev ett långt inlägg om allt jag har att göra och så bara försvann det men rubriken blev kvar! "Man är inte alltid på topp"...

Klarar inte ens av att skriva ett inlägg.


 
 
Maria-Jag blommar

Maria-Jag blommar

26 juni 2007 16:43

Hej! Jag har nu suttit och läst och tittat på dina gamla inlägg om inredning, och jag blir så glad, jag tycker också om färg och lapptäcken (alla små minnen i en liten tygbit blir många minnen i ett helt täcke) Jag samlar och samlar, papper (som jag bla gör kort av) och tyg (småbitar, stora bitar, kan vara bra att ha) Jag har också många många pappersrullar med fina papper. Mitt framtida projekt blir att röja i mitt arbetsrum så att det blir fint och att skaffa något bra skåp (helst med glasruta) så att jag kan vika alla mina tyger fint, så inspirerande.

http://jagblommar.blogspot.com

 
Ingen bild

Persilja

26 juni 2007 16:50

Maria jag blommar: Vad skoj! Jag samlar också på rullar med papepr och tygbitar och lappar och annat. Nu när jag tömmer radhuset får jag vara hård med mig själv för ibland svämmar det över och jag känner mig ibland tyngd av för mycket! Men tyg kan man liksom inte få för mycket av, eller hur? Roligt att vi har samma smak ungefär.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se