Direktlänk till inlägg 20 juni 2007

Ännu en dag i mitt fantastiska liv!

Av Persilja - 20 juni 2007 20:53

I dagens avsnitt av fyrabarnsmammans fantastiskt spännande liv kör hon omkring och delar ut tio inbjudningskort till dotterns 7-årskalas. Personlig leverans-det är bara det att alla bor i byarna omkring och det är bara det att alla vägar är totally okända för fyrabarnsmamman...

Många snurr i byarna har det blivit. Många litrar diesel har slurpats iväg...Varför lyfte jag inte på luren istället??? Kanske på grund av en lätt, dock ej seriös, telefonfobi. Fobi är verkligen att ta i, men öga mot öga är mer min grej! Särskilt när jag inte träffat någon. 

Bäst var i byn Örarna där jag vevade ner rutan och frågade en pojke utanför ett hus där jag säkert visste att det inte var, "bor Nikita här"???  Han sänkte geväret som han siktade mot kompisens huvud, tittade på mig med en outgrundlig blick och sa: NÄE! Hon bor i ett annat hus! ...och i det huset bor jag också!!! 

"Jaha", sa jag, "var bor NI då!"

"Vi bor på xxvägen nr 11"!

"Ja det vet jag, men exakt VAR är den där vägen då?"

"DÄÄÄER!" säger han och pekar på ett hus i en glänta där jag omöjligt hade trott att det kunde vara.

"Vad bra" sa jag. "Tack!" Sen for jag dit men ingen var hemma. Så långt sträckte sig nog inte hans tankeförmåga just då-han förstod nog inte alls vem jag var som sökte hans syrra.

Nästan ingen var hemma på vår turné. Så öga mot öga blev mer smyga på folks trappor. Lägga inbjudningskort på säkra ställen där de helst ska hitta dem. I brevlådor vågade vi inte lägga då brevlådorna nu för tiden i byarna är låååånga rader med brevlådor längs en väg. 


 
 
Lisa

Lisa

21 juni 2007 11:45

Hette hon Nikita? Coolt!

http://mittlillahus.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se