Direktlänk till inlägg 19 juni 2007

Läsare nummer 10 000 blev...

Av Persilja - 19 juni 2007 21:02

...ingen aning.

Någon gång medan jag var ute och grävde ner rosenbuskar (och räknaren stod på 9996) blev denne någon min 10 000:e besökare. Räknaren hade slagit om till

10 009 när jag kom in.

Grattis whoever you are!

Kanske vinnaren vill vara anonym.

Haha!

(Vansinnigt intressant eller hur!)

Jag har haft stora skräckdagen i dag då mannen kom från stugan med

RÖJSÅGEN!

Hu, så jag hatar detta monster till apparat. Den röjer allt i sin väg. Jag har ännu inte hunnit trampa runt i alla 3029 kvm trädgård och bekantat mig med alla små växter som gömmer sig överallt. De flesta är anonyma små växter utan blommor ännu och det kan ju vara rariteter.

Så jag har noga trampat runt bland brännässlor och skådat marken innan han fått gå där med monstret

Har hittat troliga vitsippor eller blåsippor och lupiner och humle och kärleksört och en massa annat överallt i gräset.

Så ännu är det för tidigt att springa runt med röjsåg. Men han ser trädgården som ett fiende att bekämpa. Allt som är grönt ska nedmejas. Ungefär...

Han är som Ghostbusters. Ser ut som en i Ghostbusters med sina glasögon och sin röjsåg på ryggen.

Jag har ju sagt att min man inte är trädgårdsintresserad!!!

Så jag har haft hjärtat i halsgropen när han närmat sig mina små raringar. Jag har fort puffat honom mot bodorna och där bakom där nässlorna och vildhallonen håller på att ta över. Där har han fått ägna sig åt sina mordiska  instinkter. 
 
 
Arga Mamman

Arga Mamman

19 juni 2007 21:59

Ett tips! Ge honom en öl och tala om för honom hur duktig han har varit och att han förtjänar att vila en stund nu... - då får du bort honom från trädgården för resten av den dagen, jag lovar!

Kram!

http://www.argamamman.blogspot.com

 
Ingen bild

Persilja

19 juni 2007 22:06

Arga Mamman: Bra tips! Haha! Nu har han gett sig för denna gång iallafall! Oftast vill jag ju ha UT honom i trädgården för att hjälpa mig...tvärtom liksom.

 
Hannele

Hannele

20 juni 2007 06:49

Första året i en ny trädgård ska man göra så lit esom möjligt, det kan finnas vilka skatter som helst, höstperenner, vårlökar också. Man ska vara ytterst försiktig med sågen också, formklippa och stamma upp gamla träd i stället, för det tar kanske 50 år, innat nytt växer.

http://hannelesparadis.blogspot.com

 
maria

maria

20 juni 2007 08:42

Asfalt över allt va??? Hm, arga mammans förslag är nog inte så dåligt...

http://gnallspikarochlivsflanorer.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Persilja

20 juni 2007 09:53

Hannele: Håller med! Håller med. Suck. Får sysselsätta mannen med annat. För trädgård förstår han sig inte på!

Maria: Jo, det vore nåt! Asfaltsdjungel. hhehee

 
Ingen bild

IT-mamman

16 juni 2008 22:11

Persiljan, det var ett tag sen jag hälsade på, men vet du vad som hände idag och som gör att jag kan hälsa på mycket oftare igen? Jag fick semester! Sista dagen på jobbet idag. Ahhhhhh! Och din krollilja mår bra och hälsar! Bara så du vet.
Har du ett bra bloggnamnsförslag (kort, lätt och utan å, ä, ö) så mejla mig, snälla. Fattar inte att sånt kan uppta ens tankar nätterna igenom. Kan du skicka hit mannen med röjsågen också? Maken har inte tagit i den sen förra året och nu börjar det bli en djungel här. Han kan få sova i lekstugan, hälsa honom det. Den har fått tak igen efter att ha varit nedmonterad. "Move that traktor", du vet, som du tipsade om.

Hjälp, jag börjar använda din blogg för att blogga om mig själv! I en kommentar! Inte snällt, jag vet. Men det är så svårt att vara blogglös. Jag ska skaffa mig ett boende för min blogg snart och inte häcka på din blogg på det här viset. Lovar. Natti på dig!

 
Lallis

Lallis

21 juni 2008 18:32

Hejsan!
Hoppas att du har haft en fin midsommar.
Kram Lallis

http://laila.nolvi.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se