Direktlänk till inlägg 19 juni 2007

Skateparken har flyttat!

Av Persilja - 19 juni 2007 17:25

Idag har de två äldsta sönerna varit osynliga hela dagen. De har byggt en "skatepark" i byn. Förut var skateparken på vår veranda och efter att ha bönat och bett att vi ska asfaltera trädgården (haha-har ni hört så komiskt!) och jag hårdnackat sagt "nej-för bövelen!" (här passar verkligen det Haddockinspirerade uttrycket- för det är verkligen ett totalt otänkbart scenario) så har de släpat iväg sina skatehemmabyggen iväg till en liten asfaltsplätt utanför en gemensam kompis till dem. Så verandan är nu befriad från ramper och boxar och grindar (läs inte grindar utan grajndar).

Halleluja!!!

Det är ett mirakel.

Visserligen har jag saknat deras dunsande och kraschande ljud från verandan men å andra sidan är jag så glad att de är nere i byn och frotterar sig med kompisar.

Lycka!

Sen är jag förstås väldigt glad åt att ha erövrat verandan med trädgårdsmöbler och pelargonkrukor och dylikt. Det sticker jag inte under stol med. Så länge det nu varar...

 
 
åsa

åsa

19 juni 2007 19:47

Känner igen det där.. med allt byggande.. som pojkar sysslar med...=) mina gjorde allt möjligt.. konstverk.. och massor av annat hyss... kul ändock att de kan förströ sig. / åsa

http://asas.tradgardsblogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se