Direktlänk till inlägg 20 maj 2007

Böckerna uppackade. Nästan.

Av Persilja - 20 maj 2007 00:18

Jädrar vad jag jobbat ikväll! Är alldeles mör i kroppen. Har packat upp de flesta böckerna och tryckt in i bokhyllan. Det börjar bli hemkänsla då! Böcker är en viktig ingrediens för min hemkänsla. Då, när jag ser dem blir jag lite trygg...

Konstigt vad olika man kan vara. En del blir stressade av att se böcker, min kompis till exempel. Hon tänker bara på hur jobbiga de är att damma.

Jag fattar inget? Damma? Fniss! Sånt slösar jag sällan tid på. Tror inte det hänt så ofta. Nej, när jag ser böckerna blir jag glad. De är liksom mina vänner.  En del hälsar jag på ofta, en del sällan men de finns där för mig när jag behöver dem. Så det känns tryggt.

Har baxat ett hundrakilos skåp själv från ett rum till ett annat. Lade kuddar under och släpade. Svor vid trösklarna när kuddarna gled bort men fixade det. Sen kände jag mig duktig.


Maken fick plötsligt lite "lust" att hjälpa mig med bokhyllorna så han satte ihop dem. Vi har såna där lagerhyllor i trä som vi laserat vita. Kanske inte världens mest eleganta hyllor, men de är rejäla och av massivt trä vilket jag gillar. Hellre det än såna där folierade spånskivehyllor... 

Och det är böckerna som ska tala inte hyllan.


Fy, vad trött jag är nu.  


 
 
Lisa

Lisa

20 maj 2007 13:59

Har aldrig förstått det där med dammiga böcker, jag dammar aldrig mina, dammsuger bara bort lite mariekexsmulor från dom då och då... Hygglo, visa lite bilder vetja!

http://mittlillahus.blogspot.com

 
maria

maria

20 maj 2007 16:30

Jag e likadan! Böckerna står redan på plats... Kul med envisa barn, gick det inte första gången så provar man igen...

Känner igen det du säger om tidiga kvällar... Man orkar inte på samma sätt när man packar, packar upp, far fram och tillbaka, ett par tapetvåder här och lite färg där... Vi känner oss hemlösa just nu men efter nästa helg, då, äntligen där!!!

Kram

http://gnallspikarochlivsflanorer.bloggagratis.se

 
IT-mamman

IT-mamman

20 maj 2007 17:34

Oj, nu har du kommit igång igen! På riktigt. Vi har varit borta i helgen, så jag har inte kunnat höra av mig, men nu kikar jag in här igen. Och så får jag veta att du gillar vildvuxna trädgårdar. Det gör jag med, men efter att sett en del mysiga lummiga med uppstramade inslag, har jag börjat gilla det med. Få jag vara din bloggvän ändå? Blev lite orolig att jag inte fick va med längre...

http://itmamman.wordpress.com

 
helga

helga

20 maj 2007 19:05

Kul att läsa dina inlägg om hur ni har det på nya stället. Jag skulle också bli sur om gubben bara höll på med båten när det är så mkt annat att göra.

http://www.helga1.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Persilja

20 maj 2007 21:35

Lisa: Ska försöka visa bilder-lovar! Fast allt är så fult egentligen, du vet fula tapeter osv...

Maria: Jo, det är jobbigt att flytta-men roooligt!

IT:mamman: Jag äe ingen trädgårdsfascist!! Allt har sin tjusning. Fast snorräta buskrader vete f-n...

Helga: Mmmm, sur är ordet. Idag har han provkört den-i tre timmar!!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9
10
11
12 13
14
15
16
17
18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Maj 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se