Direktlänk till inlägg 5 maj 2007

Tävlingen är avgjord!

Av Persilja - 5 maj 2007 10:24

Vinnaren är utsedd!


Juryns beslut är oantastligt!


Första priset går till : LANTLIV (applåder!!!!!)

Hennes förslag:

Jag tycker du ska förvare en snickare där som du kan ta fram vid behov. När lusten att fixa nåt faller in går du bara dit och förklarar vad du vill att han/hon ska fixa. Japp, säger snickaren då och löser problemet. Exempelvis rensa ut rat ur växthuset så du kan börja påta eller måla och tapetsera om köket och fixa de där skåpluckorna av gamla fönster.



Juryns motivering:

Ett kreativt förslag med både inslag av humor och allvar.

Det mest lockande och fantasifulla förslaget enligt uppdragsgivaren som är särdeles förtjust i händiga män, och i behov av proffessionell och villig snickarhjälp.


Varsågod: 1:a pris 2 fröpåsar Persilja hämtas HÄR (klicka 2 ggr!)


Andra priset går till: IT-mamman (applåder!!!)


Juryns motivering: Trots otillbörlig jurypåverkan var bidraget så starkt att det låg kvar som en kandidat. Det utmärkta förslaget i sloganform tilltalade uppdragsgivaren för sin barnvänlighet.


Drag dit in några kuddar små

Sitt där sen och mys uppå

Ficklampa, bok och sen lite chips

så har du gjort en mysvrå vips.




Varsågod: 2:a Pris 1 fröpåse Persilja hämtas HÄR


Tredje priset går delat till: Kirsti, Pia och Anna Stilla (applåder!!!)


Juryns motivering: Det mest praktiska förslaget om att använda utrymmet som torkskåp. Det är miljövänligt och användarvänligt. (Förmodligen det som uppdragsgivaren till slut kommer att använda sig av.)


Varsågoda: 3:e pris (tröstpris) 1 påse dill hämtas HÄR


Slutligen ett hedersomnämnande till: Arga Mamman

I tävlingens sista minut inkom ett förslag som tog jurymedlemmarna med storm. Mycket bra formulerat och mycket humor. (Och lite smör...)


Hör upp nu fyrabarnskrydda, som funderar över din hydda. Lägg flyttkartongerna där bak - så hör du ett litet sprak. Och helt plötsligt får du mera tid - att till oss bloggare skänka frid!


















 
 
IT-mamman

IT-mamman

5 maj 2007 12:27

Å jag vann!! Tack snälla! Och Moss Curled, det har jag nog aldrig provat. Ser ut att vara en fin årgång. Till och med bättre än grillen jag vann idag på skolans jippodag!

http://itmamman.wordpress.com

 
kirsti

kirsti

5 maj 2007 15:38

Jippii! Oturen i tävlingar har äntligen vänt till tur! Dill från Persilja! Vilken lycka!! Tackar, tackar! Ska nu koka dill-potatis..eller..hmm..måste den sås först!?
Trevlig helg!

http://kirsti.tradgardsblogg.se

 
Ingen bild

Persilja

5 maj 2007 16:33

Grattis till den hedervärda tredjeplatsen!!!

 
Goda Loosers

Goda Loosers

5 maj 2007 16:38

GRATTIS LANTLIV & IT-mamman!
Å naturligtvis hurrar vi för Kirsti, Pia och Anna Stilla oxå!
=0D

http://elaina.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Lantliv

5 maj 2007 16:42

Tjoohooo! Go Lantliv, go lantliv, go lantliv (Dansar och ler) Tackar, tackar för applåderna. Måste säga att jag är nöjd med DEN konkurrensen, stenhårt. Puh!

.... jag vill tacka mamma, pappa, min familj....
nej jag bara skojar
Kram,kram

 
Anna Stilla

Anna Stilla

5 maj 2007 18:32

Jippi! Jag har vunnit en tredje plats. Jag har aldrig någonsin vunnit något i hela mitt liv! Tills nu... I glädjeruset kramar jag alla andra som har tävlat och bjuder alla på min del av dillen!

http://www.annastilla.blogspot.com

 
Annis

Annis

5 maj 2007 21:25

Jag blev sur nu;(

http://www.annis.blogspot.com

 
Ingen bild

Pia

6 maj 2007 09:07

Men men jag som aldrig brukar vinna;) jösses vilken överraskning oj oj oj den här karamellen kommer jag suga på hela dagen. Tackar o niger:))

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9
10
11
12 13
14
15
16
17
18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Maj 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards