Direktlänk till inlägg 27 februari 2007

Flyttbrev.

Av Persilja - 27 februari 2007 10:57

Fick igår iväg brev till barnens nya klasser. Förhoppningsvis svarar de på breven och skriver något lockande så att det ska kännas lockande och spännande att börja i nya klasser. Inte bara pirrigt och läskigt.Det verkar vara en bra skola med snälla lärare. God stämning på en skola är viktigt! Hoppas jag har rätt!Det är pirrigt med alla nya föräldrar också. De känner ju varann sen förr så även för mig som förälder blir det ju nya människor att ha att göra med. Hoppas de också är snälla!Två av mina barn ser fram emot flytt och längtar efter det nya. Två av mina barn gör det inte. Den ene, 8-åringen, varken ser fram emot det eller oroar sig, han lever i nuet. Den dan den sorgen. 12-åringen är lika hårdnackad motståndare till flytten som han var när det var nytt. Han har inte veknat. Kommer inte att göra det heller. Det känns tufft. Jag har skrivit till hans blivande lärare och sagt att det inte kommer något brev från honom eftersom han inte är intresserad av att knyta någon kontakt själv. Men hon har lovat att klassen ska skriva lite för att om möjligt locka honom lite...Jag längtar och önskar så hett att han ska finna sig i sin nya sits och för sin egen skull göra det bästa av det. Det gör han ju säkert i nya klassen, om inte annat av ren självbevarelsedrift, men han kommer nog aldrig att erkänna det för oss hemma. Han kommer nog länge att vara arg och bitter på oss. Stackaren! Fy, vad jag önskar att jag kunde visa en bild i framtiden för honom när han har kompisar och trivs i sin gamla hemstad. Jag hoppas den bilden finns där nånstans i framtiden!!!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
<<< Februari 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se